Zilele protectiei solare

Centrul Medical Bioderm impreuna cu Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza intre 30 mai si 1 iunie Zilele protectiei solare 영화 라푼젤 다운로드.

In aceasta perioada, 15 medici dermatologi din clinicile Bioderm din Bucuresti (Str. Mihai Eminescu nr 42, Sos. Pipera-Tunari nr. 44, Calea Floreasca nr chromedriver. 111-113) vor efectua gratuit examinari ale alunitelor suspecte in vederea depistarii de cancere cutanate. Totodata, pacientii vor primi sfaturi medicale referitoare la expunerea la soare si fotoprotectie 스파이 앱 다운로드.

Consultatiile se vor acorda pe baza de programare telefonica la numerele 0212117136, 0212674225, 0731018605, 0731018618 incepand cu data de 26 mai my phone number.

Este demonstrat: cremele de protectie solara previn aparitia melanomului. Un studiu clinic important desfasurat in Australia timp de 15 ani pe un esantion de peste 1600 de adulti a demonstrat pentru prima data ca folosirea cu regularitate a cremelor de protectie solara reduce riscul aparitiei melanomului Hangul 2014 vp download.

Studiul, realizat de Dr. Adele Green si publicat in Journal of Oncology, demonstreaza reducerea aparitiei melanomului, chiar si a celor mai severe forme, la persoanele care au aplicat zilnic un produs de protectie solara Re-address download.

Melanomul este un tip de cancer de piele si are legatura directa cu expunerea la soare; el este o tumoare care se dezvolta din celulele care intervin in colorarea pielii, celulele pigmentare 토이캅 다운로드. Pentru ca prezinta un risc ridicat de metastazare, melanomul este cel mai periculos cancer de piele.

Varsta medie pentru aparitia unui melanom este de 45-50 de ani, acesta fiind mai des intalnit la femei decat la barbati 필모라 다운로드. Zonele in care melanomul se manifesta cel mai frecvent sunt gambele la femei si toracele posterior la barbati.

Oricine poate sa dezvolte un melanom cutanat, dar riscul este mai mare daca se indeplineste una dintre conditiile:

– tegument sensibil la soare: piele, ochi si par deschise la culoare;
– factori genetici: prezenta a numeroase alunite (peste 100); antecedente personale sau in familie de tumori cutanate;
– arsuri solare grave si repetate, in special inaintea vârstei de 15 ani;
– obiceiul bronzarii artificiale, la solar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *