Lucruri pe care nu le stiai despre verighete si inele de logodna

Rochia,  aranjamente florale, accesorii de nunta, plicuri de bani, meniuri nunta personalizate si multe altele Download Cyworld Studio. Vei fi ocupata zile intregi proband rochii de mireasa si cautand-o pe cea pe care ti-o doresti. Vei contacta florarii si servicii de catering, vei testa feluri de mancare pentru petrecere si vei cumpara invitatii 온디맨드 코리아 동영상 다운로드. Insa, la final, rochia va fi purtata doar cateva ore, florile se vor ofili ziua urmatoare, mancarea va fi terminata, dar 50 de ani de acum incolo, la aniversarea de aur a nuntii tale vei pretui in continuare verighetele pe care le-ati ales, tu si sotul tau, in acest moment Green Power.

Iata o lista cu lucruri pe care nu le stiai despre verighete si inele de logodna.

De-a lungul istoriei, verigheta a facut parte din ritualul casatoriei, dar nu a fost intotdeauna asezata pe al treilea deget de la mana stanga Jurassic World Fallon Kingdom. Mai intai, un deget apoi un altul au fost alese sa poarte acest inel. Iar de-a lungul timpului, cu cateva exceptii, doar mireasa era cea care purta inelul extreme movies.

Desi, in prezent, sotii precum si sotiile poarta verighete, acest lucru era rareori intalnit in trecut.Forma circulara a verighetelor si a inelelor de logodna este simbolica in sine 마음의소리 다운로드. Cercul reprezinta eternitate, integritate si perfectiune. De asemenea, reprezinta soarele, luna si stelele.

Verighetele vor fi purtate in fiecare zi  si vor deveni o parte din tine, iar acum este momentul sa alegi bijuteria care va fi cu tine pentru tot restul vietii 통 메모리즈 2 다운로드. Iata continuarea listei cu cele 10 lucruri mai putin cunoscute despre inelele de nunta.

Traditia de a schimba bijuterii in timpul ceremoniei de nunta isi are originea in Egiptul Antic Toto's Paradise. Oferirea drept cadou a unui inel sau bratara ar putea avea originea in traditia  celtica „handfasting”, ceremonie de nunta unde mireasa si mirele isi alaturau mainile si apoi oaspetii ii legau cu panglici si funde revelry song.

Grecii antici erau  convinsi de existenta unei vene ce pornea de la al treilea deget de la mana stanga si ajungea direct la inima unei femei, iar purtarea unui inel pe acel deget reprezenta simbolic o legatura directa cu inima ei.Cumva, traditiile grecilor si ale romanilor cu daruitul inelelor pentru mirese in timpul nuntii, impreuna cu traditiile celtice de legarea a mainilor, s-au unit Loblox Tree Tycoon. In prezent, atunci cand schimba verighete, doi oameni se unesc si formeaza o noua familie, promitandu-si credinta unul altuia.Mireasa medievala primea multe inele, dar nu intotdeauna de la mirele ei.

Rudele de sex feminin din partea mirelui ii ofereu miresei mai multe inele, drept cadou de bun venit in familie.Pe timpul Renasterii s-a dezvoltat comertul, a crescut bogatia oamenilor si au aparut verighetele inscriptionate. Acesta a fost momentul in care mai marii bijutieri se specializau in domeniul verighetelor. Ei inscriptionau in interiorul inelelor numele mirilor, data nuntii sau chiar versuri din poezii.Ocazional, in trecut, biserica romano-catolica din Anglia insista ca barbatii si femeile sa poarte, deopotriva, verighete.

Dupa ce Regina Victoria (cea care a inspirat majoritatea obiceiurilor de nunta pe care le avem in prezent) s-a casatorit cu Printul Albert, stilul verighetelor s-a schimbat datorita alegerii reginei. Ea a optat pentru un inel de nunta care a fost un pic mai pretentios decat cel simplu, folosit pana atunci. Acesta era in forma de sarpe cu diamante in locul ochilor. Astfel, a inceput moda de a se crea inele la comanda, care sa se potriveasca cu personalitatea si gusturile celor care le vor purta.

In concluzie, decizia de a cumpara verighetele va fi alegerea cu cel mai mare impact pe termen lung asupra vietii tale. Dintre toate alegerile pe care le vei face in urmatoarele luni: accesorii de nuntainvitatii nuntamarturii de nunta s.a., aceasta este una careia trebuie sa-i acorzi o importanta deosebita.

Viziteaza acum site-ul Creatoriilor de invitatii si lasa-te inspirata de colectiile noastre felurite pentru nunti

de vis.

 

Sursa articol: comunicatedepresa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *