Studiu: Bărbaţii sunt mai romantici decât femeile

Bărbaţii sunt mai romantici decât femeile, potrivit unui studiu recent pentru care au fost chestionaţi 10.000 de oameni din toată lumea cu privire la percepţiile lor despre dragoste şi relaţii şi ale cărui rezultate arată că bărbaţii se îndrăgostesc la prima vedere într-o mai mare măsură decât femeile 슬픈다짐 다운로드.

Cercetarea, publicată în cartea „The Normal Bar”, arată că 48 la sută dintre bărbaţi se îndrăgostesc la prima vedere, în timp ce doar 28 la sută dintre femei susţin acest lucru, scrie Daily Mail notepad++ 다운로드.

„The Normal Bar” este produsul antreprenorului Chrisanna Northrupp, în colaborare cu academicianul Pepper Schwartz, sociolog la Universitatea din Washington, şi cu Levitra no prescription uk profesorul James Schwartz, directorul Centrului de cercetare în ştiinţe sociale din cadrul Universităţii George Mason din Virginia 황태지 맙소사 다운로드.

Folosind informaţii dintr-un sondaj realizat online, cartea are scopul de a desfiinţa miturile din jurul sexualităţii şi relaţiilor şi de a ajuta cititorii la a descoperi şi a rezolva problemele din propriile relaţii 파이널 판타지 7 다운로드.

Sondajul, aflat în desfăşurare, conţine 1.300 de întrebări care ating diverse subiecte, de la sex şi cele mai atrăgătoare trăsături fizice la caracteristicile de personalitate pe care ar trebui să le aibă la un potenţial partener, potrivit the Washington Post 히든페이스 다운로드.

Sondajul numără şi alte rezultate interesante. De exemplu, doar 74 la sută dintre participanţi sunt fericiţi în relaţie, în timp ce 66 la sută consideră că partenerul lor le este suflet pereche Ebs Special Lecture Special Lecture download.

De asemenea, s-a descoperit că sexul fără legături emoţionale în afara relaţiei nu este considerat aventură de mulţi dintre respondenţi Download dangerous games.

În timp ce numai 15 la sută dintre aceştia au recunoscut că au avut o aventură, procentul a crescut semnificativ când au fost rugaţi să răspundă dacă au avut relaţii sexuale cu altcineva în afară de partenerul actual open project 다운로드. O treime dintre bărbaţi şi 19 la sută dintre femei au admis că s-au implicat în relaţii extramaritale.

În ceea ce priveşte motivele de despărţire, cea mai frecventă cauză dată de participanţi a fost lipsa de comunicare outlook 2010 주소록 다운로드.

Un alt studiu sugerează că romantismul ar fi pe cale de dispariţie, oamenii fiind de două ori mai predispuşi la a alege banii în locul dragostei 러스트 핵 다운로드. Potrivit cercetării, realizate de un website de jocuri de noroc în scopuri caritabile, de două ori mai mulţi britanici ar opta pentru 1 miliard de dolari în defavoarea găsirii iubirii adevărate, bărbaţii rezultând ca fiind cei mai orientaţi spre câştig.

 

 

 

Sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *