Hummus-ul: deliciul nutritionist

Hummus-ul este considerat a fi unul dintre cele mai vechi alimente preparate cunoscute de civilizatie, fiind foarte raspandit in tot Orientul Mijlociu 윈도우 openjdk 다운로드. Originile sale inca nu sunt bine definite, Libanul si Israelul disputandu-si originalitatea acestei retete stravechi.
Hummus-ul este o mancare foarte hranitoare si sanatoasa, fiind preparata din naut si pasta de susan family reconstruction. Avand ca baza nautul, este o sursa buna de proteine, potasiu si fibre, iar susanul este un puternic antioxidant. Prepararea lui este foarte simpla. Pentru 6-8 portii aveti nevoie de:

250 g de naut uscat sau 400 g de naut fiet

1 lamaie

150 ml de tahini(pasta de susan)

2 catei de usturoi

3 linguri de ulei de masline

sare, piper, boia dulce

PREPARARE

Nautul se lasa 24 de ore la inmuiat, apoi se fierbe 2-3 ore 합법적인 영화 다운로드.
Intre timp, daca vreti sa faceti pasta de susan in casa, aveti nevoie de susan, pe care il lasati 2-3 min intr-o tigaie incinsa, amestecand continuu pentru a nu se arde(fara ulei) 캐논 스캐너 드라이버 다운로드. Dupa ce susanul s-a racit, blendati-l impreuna cu 2-3 linguri de ulei de masline.
Dupa ce nautul a fiert, il blendati impreuna cu zeama de lamaie, sare, piper,boia, usturoi si uleiul de masline, apoi amestecati si pasta de susan Youtube wmv. Se poate folosi si patrunjel.
Se pastreaza in casolete, in frigider. Se serveste pe paine/lipie impreuna cu o felie de rosie, ardei gras, in functie de preferinte Siemens nx.

Pofta buna!

Credit foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *