Reteta germana: Ciolan de porc la cuptor cu varza – VIDEO

Reţeta face parte din programul de educaţie culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenţia de relaţii publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis, DeKassa şi Casa de Vinuri Alese 마음의소리 다운로드. În septembrie, Restaurantul partener al proiectului este Berăria Bierhaus67.

Reţeta germană ”Ciolan de porc la cuptor cu varză” a fost oferită şi preparată de Bierhaus67 şi poate fi degustată zilnic la Berăria Germană din str 통 메모리즈 2 다운로드. Soldat Iancu Nicolae, nr. 67.

Ingrediente:

• 1 Ciolan de porc (mărime medie)
• sare
• Piper
• Cimbru
• Coriandru
• Enibahar
• rozmarin
• 150 ml Toto's Paradise. ulei Arpis
• vin
• 2 crenguţe de rozmarin
• 1 kg varză germană – pentru servire

Preparare
Ciolanul de porc se pune la marinat în condimente amestecate cu vin şi/ sau apă şi puţin ulei Arpis; se lasă la rece, timp de 24 ore revelry song. Se introduce la cuptor, intr-o cratiţă termorezistentă Dekassa, împreună cu sosul marinat; Se adaugă 2 crenguţe de rozmarin şi se dă la cuptor pentru 2 ore, la 130 g Loblox Tree Tycoon.

Mod de servire

Se serveşte cu varză germană.

Partenerul principal
Partenerul principal al programului de educaţie culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este brandul premium Arpis, lansat în 1992 핫메일 메신저 다운로드. Portofoliul de produse Arpis conţine făină de mălai, făină din grâu, gris, otet balsamic, ulei de porumb, ulei de măsline etc.

Sponsor

Gama de articole, marca DeKassa, destinată preparării şi servirii mesei cuprinde vase pentru gătit, cuţite, tacâmuri, vase şi veselă din porţelan şi ceramică şi multe alte accesorii importante în bucătăria modernă 윤고딕 200 다운로드. Toate articolele DeKassa oferă un suport material de calitate în realizarea şi servirea preparatelor culinare. Designul de o concepţie ergonomică avangardistă, alături de calitatea excepţională a materialelor, asigură o înaltă durabilitate a articolelor marca DeKassa , recomandându-le ca foarte practice 사랑에 빠진 걸까요 다운로드.

Partener

Casa de Vinuri Alese este o companie de nişă specializată în comercializarea segmentului de vinuri Premium şi caracterizată prin unicitate, pasiune şi ambiţia de a face lucrurile perfect sharing font. Gama de vinuri oferită de companie se bazează pe vinuri Premium importate din Italia. Deviza companiei: Experţii vinului italian.

Restaurantul Gazdă

Bierhaus67 este o berărie germană cu bere şi ambianta autentic bavareza
Pentru iubitorii mîncării de provenienţă germană, berăria oferă un meniu german cu preţuri accesibile 오션스 다운로드. Ciolanul de porc servit cu varză călită si carnatii traditionali bavarezi care merg bine cu salata de cartofi sunt printre preferatele clienţilor. Motto-ul berăriei: La un metru de bere si o masa buna, toata lumea se aduna!

Despre program

Programul de educaţie de educaţie culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este iniţiat de agenţia Russenart Comunications în parteneriat cu Arpis, DeKassa şi Casa de Vinuri Alese.

Programul este derulat în perioada ianuarie – decembrie 2014 cu sprijinul a 80 de parteneri media (televiziuni, publicaţii tipărite şi online, bloguri): Agro TV, Amelie.ro, Absolut TV, Autentic Promotion, BotosaniLife.RO, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Bucataria pentru toti, Calendar Evenimente, Campus TV, Casa mea, Cazino Magazine, Culinar.ro, Carticica Practica, Cefacemimi?, CityBest, Coolinaria, deBanat.ro, ecuisine.ro, Descopera Romania, Dacic Cool, De savurat, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Fabrica de Carne, Fabrica de lapte, Fapt divers, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastromag, Gastro Media, Gatitul.ro, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, iasifun.ro, Imaginea mea, Infoest, InfoAliment, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, La Bucatarie, Lugoj Online, Marya, Magazin Salajean, Monitorul de Botosani, metropotam.ro, Mujer, Monitorul de Galati, Online Sudent, Orasul Suceava, Papa bun, Pap Tot, Radio Fix Botosani, Realitatea.net, ReplicaVedetelor.ro, resita.ro, Restograf, Retete ca la Mama, Retetele Marianei, Romania libera, Romania gateste, Romania pozitiva, Satmareanul.net, Senso TV, Somes TV, stiuunloc.ro, Tabu, Timisoara Express, traditionalromanesc.ro, Universul Argesean, Vacante la tara, Viata Buzaului, Woman TV, WorldWide Romania, Ziarul Actualitatea, Ziarul de Iasi.

Pentru detalii referitoare la proiect şi mai multe informaţii accesaţi http://www.inbucatariilelumii.eu, blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com sau pagina de Facebook www.facebook.com/50desaptamaniinbucatariilelumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *