Rosii umplute cu branza – Aperitiv delicios si sanatos de vara

Ce poate fi mai sanatos si mai usor de preparat decat un aperitiv cu rosii si umplutura de branza?

Mai ales pentru noi fetele, acum cand soarele ne cheama la mare, si trebuie sa avem o silueta perfecta, e de preferat sa ne preparam mancaruri cat mai dietetice dar in acelasi timp si delicioase.

Pentru a prepara un astfel de aperitiv aveti nevoie de:

– 4-5 rosii
– 200-250 gr de branza telemea
– o cutie de crema de branza cu verdeata
– 2 fire de ceapa verde
– patrunjel si marar
– sare

Mod de preparare:

Se spala rosiile, se taie capacele si se pun cu fundul in sus la scurs pe un servetel.

Se piseaza telemeaua cu furculita (nu in bleder pentru ca devine prea fina), se amesteca cu verdeturile si ceapa verde tocata cat de marunt, crema de branza cu verdeata si sare dupa gust. Lasati pasta se se aseze si scurgeti zeama care se formeaza din cauza branzei.

Se umplu rosiile cu pasta de branza, si pentru decor puneti si deasupra capacelelor punctulete din branza, pentru a face niste mici buburuze. Se aseaza capacele si se dau la frigider pana la servire. Rezultatul va fi un apetisant aperitiv care va fi apreciat si de oaspetii tai! Pofta mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *