Vinul saptamanii: Shiraz La Cetate 2009

De ce ne place Shirazul Tell me what mp3 download? Pentru ca este un soi care impresioneaza prin structura, constructie aromatica, echilibru si corp. Pentru ca vinurile din Shiraz nu pot fi monotone, indiferent de palierul de pret caruia se adreseaza movie New World. Ele sunt „sexy si bogate”, indraznete, cu o structura atletica.

Pentru a doua saptamana consecutiv, aceasta rubrica este ocupata de un vin din soiul Shiraz, produs in Romania 고질라 킹오브몬스터 다운로드. Unul dintre protagonistii evenimentului „Toamna in rosu”, Shiraz La Cetate 2009 (13% vol. alc., sec, IG Dealurile Olteniei, prod: Crama Oprisor) este dens si placut, cu arome de eucalipt, coacaze negre, vanilie si lemn java spring 엑셀 다운로드. Gustativ prietenos, usor de baut, arata o structura bine inchegata si o lejera astringenta taninoasa, care se face simtita abia pe final. Tonuri gustative de prune si coacaze coapte si final lung, condimentat si armonios Studio one. Are o textura catifelata, cu taninuri asezate, bine echilibrate de aciditatea de visine amarui.

Vinul poate fi achizitionat din magazine specializate, de pe site-urile de profil, dar si din unele retele de retail la preturi cuprinse intre 40 si 80 de lei Madagascar dubbing. Fanii acestui vin, dar si cei care nu au facut cunostinta cu el inca il pot „testa” la sticla sau la pahar, in cadrul „Toamnei in rosu”, proiect care promoveaza consumul generic de vin in 10 restaurante bucurestene, in perioada 1-16 octombrie 2011.

Recomandare facta de Vali Ceafalau, Vinul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *