Black is back. Au inceput reducerile de Paste

Cu o luna inainte de Paste, Flanco este primul magazin care da startul reducerilor Download Buzz Silver!

Dupa ce in noiembrie 2011 a implementat cu succes conceptul Black Friday, Flanco lanseaza in perioada 22-27 martie campania Black Week, cu reduceri de pana la 50% pentru peste 2.000 de produse 허니셀렉트 캐릭터 다운로드!

Dupa nebunia reducerilor din noiembrie 2011 cand Flanco a fost unul dintre promotorii Black Friday in Romania, in perioada 22-27 martie, acelasi retailer este protagonistul unei saptamani intregi de reduceri mac dropbox 다운로드. Black Week este evenimentul de shopping care va permite sa achizitionati produsele dorite chiar si la 50% din valoarea lor si sa incepeti cumparaturile pentru Sarbatorile de Paste Park Hyosin Wildflower mp3. Oferta Black Week include produse precum: televizoare, laptopuri, masini de spalat, combine frigorifice, aparate foto si aspiratoare, dar si jocuri video Download the carbon dioxide dna.

Ce sa cumperi in saptamana neagra a reducerilor?

2.000 de produse vor avea reduceri cuprinse intre 10% si 50%

Exemple de produse in campania Black Week:
• LCD Samsung, diagonala 102cm, Full HD, la numai 1499 lei
• Laptopul HP Compaq, diagonala 15.6”, display LED, Procesor Intel Pentium Dual Core, Memorie 2Gb la doar 1399 de lei Download direct subtitles.
• Boxe Logitech 2.1, putere 17W si telecomanda la doar 69 de lei
• Consola WII NINTENDO cu Joc MARIO KART si volan la doar 499 de lei

Jocurile au cea mai mare reducere 나쵸 리브레 다운로드. Pana la 61%. Spre exemplu, un joc PC Mercenaries 2 il poti cumpara la numai 29.9 lei.

Chiar si produsele cele mai noi vor avea reduceri. De exemplu, masina de spalat Arctic, din gama nou lansata, 1200 rotatii, clasa A+, display electronic costa doar 843 lei yuzu.

In perioada campaniei, produsele din gama curenta beneficiaza de reduceri cuprinse intre 3% si 10%, astfel incat sa oferim clientilor oportunitati de achizitie dintre cele mai avantajoase si diversificate 웹 하드 일괄 다운로드.

“Am selectionat pentru produsele din campania de reduceri Black Week o serie de produse foarte cautate din toate categoriile comercializate pe piata electro IT, astfel incat sa putem oferi cele mai bune optiuni Windows MovieMaker 2018. De la televizoare LCD, laptopuri, electrocasnice si periferice de calculator toate intra la reducere in acesta saptamana. Am calculat ca din reducerile cumulate la electrocasnicele de bucatarie o persoana poate achizitiona un televizor LG cu diagonala de 81 cm”, afirma Violeta Luca, Marketing Director Flanco.

In noiembrie, Black Friday a generat in cateva ore vanzari cat pentru o zi intreaga, cozile la case se intindeau pe zeci de metri, s-au vandut 60 de produse pe minut, iar stocul pentru sute de produse a fost epuizat inca de la primele ore de la deschiderea magazinelor participante la promotii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *