Cum dezvăluie telefonul mobil chipul pe care îl va avea utilizatorul peste 25 de ani

„Iată chipul pe care îl veţi avea peste 25 de ani, dacă nu sunteţi atent la starea dumneavoastră de sănătate”, dezvăluie, pe baza unei fotografii, o aplicaţie pentru telefoane mobile, sprijinită de serviciul de consiliere medicală al unui operator de telefonie din Japonia psn 다운로드.

Grupul de telecomunicaţii Softbank propune din această vară o aplicaţie specială care permite vizionarea evoluţiei pe care o va avea de-a lungul anilor chipul unei persoane, în funcţie de stilul de viaţă – benefic sau nociv pentru sănătate – adoptat Download 66 volumes of one piece.

Această aplicaţie este însoţită de o brăţară-senzor, fabricată de compania americană Fitbit Flex, care permite abonaţilor să îşi monitorizeze condiţia fizică, a declarat directorul companiei Softbank, Masayoshi Son, într-o conferinţă de presă point of view of the whole point. Softbank a obţinut în regim de exclusivitate dreptul de a comercializa acest produs în Japonia.

Diversele informaţii înregistrate de acea brăţară 24 de ore din 24 vor putea fi consultate pe telefonul mobil cu care Fitbit Flex comunică prin bluetooth. Informaţiile (numărul de paşi făcuţi într-o zi, numărul de calorii consumate, ciclurile somnului etc.) sunt stocate online pe un server 대교어린이tv 다운로드.

Utilizatorul va putea în plus să îşi fixeze anumite obiective (distanţa pe care trebuie să o parcurgă într-o zi, energia consumată etc.), care, dacă sunt atinse, îi vor oferi dreptul la mici cadouri 한컴 타자 연습 다운로드.

Dispozitivul, care costă 490 de yeni (3,75 euro) pe lună, va fi însoţit

de un serviciu de consiliere medicală prin telefon, disponibil 24 de ore din 24, pe parcursul întregului an 12번째 솔저.

Treptat, creatorii dispozitivului vor adăuga şi alte accesorii pentru a ameliora modalitatea de monitorizare a stării de sănătate, afirmă grupul Softbank, care, în paralel, a prezentat cu această ocazie un nou tip de telefon inteligent, considerat „simplu”, creat pentru persoanele în vârstă helicopter sound.

 

sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *