Good for Marriage – Aplicatii mobile pentru organizarea nuntii

Odată cu venirea verii și a sezonului cald, mirii sunt deja în pragul pregătirilor pentru nunta perfectă nwc Hangul. Telefonul mobil se dovedește a fi de mare ajutor și de această dată, astfel că specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm propun o serie de aplicații mobile utile în pregătirea pentru ziua cea mare 동요 오솔길 다운로드.

În cazul celor care s-au logodit de curând și vor să înceapă organizarea din timp, aplicația Wedding Planner permite realizarea listei de invitați, planificarea bugetului și întocmirea unei liste de activități ce pot fi bifate pe măsură ce sunt îndeplinite 일시정지 다운로드. O aplicație similară este și Design Your Wedding Day, care oferă posibilitatea de a organiza pe categorii toate sarcinile ce trebuie realizate până la nuntă bad guy 다운로드.

„Viitoarele mirese au la dispoziție aplicații precum Wedding Cakes Ideas, din care se pot inspira în alegerea design-ului pentru tort sau Wedding Bouquet Ideas, care conține o colecție de idei pentru buchete de mireasă”, a spus Radu Boancă – ThePhoneGeeks 윈도우10 익스플로러 10 다운로드.

Atunci când vine vorba de alegerea unui model pentru rochia de mireasă, aplicațiile precum Wedding Dress Designs, Wedding Dress Gallery HD sau Bridal Dresses sunt de real ajutor, prezentând diferite tipuri de rochii din care viitoarele mirese pot alege 아이폰 이메일 첨부 파일 다운로드. De asemenea, aplicația Rochii de mireasă vine în plus cu un buton pentru „share”, ajutând mireasa să împartășească un model de rochie cu o altă persoană, prin intermediul rețelelor de socializare sau e-mail.„Alegerea inelului de logodnă și a verighetelor este, de asemenea, importantă Trot Top 100 download. Aplicația Nunta și logodna inele pune la dispoziție o galerie mare cu astfel de bijuterii, din care mirii se pot inspira”, a adăugat Andrei Ginju – ThePhoneGeeks corruption 다운로드.

Pentru miri, oferta nu este atât de variată ca în cazul mireselor, însă există câteva aplicații foarte utile și chiar necesare. Groom Tips vine cu sfaturi pentru viitorii însurăței, care pot găsi diverse informații pentru a ști cum se procedează în diverse momente ale ceremoniei sau pe parcursul pregătirilor, aplicația venind constant cu actualizări pentru bunul mers al organizării, iar Wedding UK oferă, pe lângă sfaturi, un sistem de task-uri cu alarme, pentru a nu uita de problemele ce trebuie rezolvate Download 5 non-summit meetings.

„În plus, pentru domnișoarele și domnii de onoare care doresc să țină un discurs la petrecerea de nuntă, aplicațiile The Groom Wedding Speeches for Brides și Grooms vin cu o serie de idei și sugestii pe baza cărora se poate concepe un discurs ca la carte”, a explicat Adi Coman – ThePhoneGeeks 페도라 17 다운로드.

Telefoane de top pentru ziua cea mare
Specialiștii EuroGsm recomandă mireselor telefoane în ton cu evenimentul, cu carcase în culori deschise sau capace interschimbabile. Din categoria de top sunt recomandate iPhone 5, pe alb sau auriu, care oferă nenumărate posibilități de comunicare și multimedia și poate surprinde momentele cele mai importante cu ajutorul camerei de 8 MP cu funcția HDR, dar și HTC One Mini, cu capacitate mare de stocare și posibilitatea de a instala o sumedenie de aplicații gratuite, plus pagina dedicată de social media pe ecranul principal. Din gama medie se poate opta pentru Sony Xperia E1 sau Nokia Lumia 525, ambele telefoane având dimensiuni reduse și fiind disponibile într-o varietate de culori.

„Pentru a putea folosi aplicațiile menționate, este nevoie de un terminal cu platforma Android, iar pentru ca acestea să ruleze în condiții optime, aș recomanda dispozitive cu procesoare de minim 1 Gb”, a precizat Dan Badea – ThePhoneGeeks.

Deși aplicațiile destinate mirilor și mireselor nu sunt utilizate în număr foarte mare, este de așteptat ca popularitatea acestora să crească, întrucât oferă multe idei și sfaturi utile pentru organizarea unei nunți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *