Iti place designul noilor combine frigorifice WHIRLPOOL ABSOLUTE?

Whirlpool Corporation, cel mai mare producator de electrocasnice mari, lanseaza ABSOLUTE, o noua gama de combine frigorifice care beneficiaza de o estetica deosebita cu finisaje in inox, display inteligent si manere pozitionate pe orizontala. Produsele din aceasta serie sunt dotate cu cea mai performanta tehnologie de pe piata dezvoltata de Whirlpool, Al 6-lea Simt „Fresh Control”, precum si cu sistemul No Frost şi sertarul „Activ0˚” special creat pentru conservarea alimentelor uşor perisabile.

In ultimii ani, aparatele electrocasnice precum combinele frigorifice au evoluat in ceea ce priveşte performantele tehnice. Bucatariile integrate in living au impus ca dotariile tehnice ale acestor produse sa fie completate de un design pe masura, pentru a satisface nevoile consumatorilor moderni. Noua estetica ABSOLUTE, dezvoltata de Whirlpool alaturi de designeri de renume, propune o abordare inovatoare in acest domeniu prin forma minimalista incadrata de muchii drepte si curbura usilor.

„Din ultimele date inregistrate pe segmentul combinelor frigorifice s-a observat ca romanii au o preferinta pentru electrocasnicele din inox. Acest trend s-a facut remarcat pe piata de profil locala inca de acum doi ani. Finisajele din inox ultra moderne dau o nota de eleganta si permit plasarea la vedere a electrocasnicelor”, a declarat  Mioara Bolozan, Marketing Manager, Whirlpool Romania. „Noua gama de combine frigorifice Whirlpool dispune de cele mai actuale tehnologii in domeniu, iar exteriorul stilat si atragator reprezinta o marca a esteticii ABSOLUTE”, a mai adaugat Mioara Bolozan.

Combinele din gama ABSOLUTE sunt dotate cu Al 6-lea Simt „Fresh Control”, tehnologie ce mentine umiditatea la un nivel de 70-85% in intreaga cavitate a frigiderului şi reface temperatura de 5 ori mai repede dupa orice variatie, comparativ cu produsele obişnuite. De asemenea, produsele ofera o varietate considerabila de functii adaptate nevoilor fiecarei familii, printre acestea regasindu-se si cateva utile uzului cotidian: Racire rapida, Alarma pana de curent, Blocare acces copii si Indicator usa deschisa frigider.

Aceste echipamente ofera şi avantajul sistemului No Frost, prevenind formarea ghetii in cavitatea frigiderului, astfel incat sa nu necesite dezghetarea lui. Practic, tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control actioneaza ventilatorul Multi Flow, care distribuie aerul rece in intreaga cavitate a frigiderului.  Combinele frigorifice sunt dotate si cu sistemul  „Activ0˚” ce consta intr-un un compartiment dedicat mentinerii prospetimii alimentelor pentru o perioada de pana la patru ori mai mare, comparativ cu aparatele obisnuite. Sertarul special cu sistemul „Activ0˚” este ideal pentru pastrarea carnii si pestelui la o temperatura de 0˚C, asigurand o calitate extraordinara a conservarii.

Sistemul de filtrare al aerului dezvoltat in colaborare cu Microban, liderul de piata al solutiilor antibacteriene, elimina mirosurile neplacute şi bacteriile din interiorul cavitatii.

Cu o traditie indelungata in domeniul inovatiei, Whirlpool  investeşte anual in cercetarea şi dezvoltarea de noi tehnologii pentru a lansa pe piata cele mai eficiente aparate, in ceea ce priveşte consumul de energie şi tehnologie superioara. Whirlpool este una dintre putinele companii care isi eticheteaza corect produsele electrocasnice, prezentand datele corespunzatoare atat in ceea ce priveste eficienta energetica a produselor, cat si capacitatea acestora.

Preturile pentru combinele frigorifice din Gama Absolute pornesc de la 2500  RON. Noile echipamente sunt disponibile pe website-ul  www.catalogwhirlpool.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *