Mercedes-Benz Romania a castigat cu smart premiul pentru cel mai cool brand auto

In cadrul Galei Forbes, desfasurata vineri seara, smart a obtinut premiul pentru cel mai cool brand auto Download the DarkStar game. Gala Forbes a prezentat rezultatele Topului „Cool Brands” si a premiat primele 10 branduri din top.

Topul 100 „Cool Brands” a fost realizat de 66 de formatori de opinie si trendsetteri romani Download 49 txt of Moonlight Sculptor. Lista initiala a cuprins 300 de branduri, selectate in urma cercetarii si documentarii in publicatii sau social media. Conform revistei Forbes Romania, selectia formatorilor de opinie, intervievarea acestora, analiza si interpretarea rezultatelor a fost realizata de ANTZ, agentie de coolhunting 형광스킨 다운로드. Cei 66 de formatori de opinie au ales 10 branduri/categorie, in ordinea crescatoare privind factorul „cool” pe care acestea il detin din punctul lor de vedere multiple links.

Printre cele mai cool branduri, alaturi de smart, se mai numara Dior, Valentino, Starbucks, Ikea, Librariile Carturesti, Harley-Davidson, OMV, Createur5dEmotion,  Clinica Regina Maria sau Plafar 스토리 건배사 다운로드.

In perspectiva celor de la Forbes, factorul “cool” este prin excelenta subiectiv si personal. Formatorilor de opinie nu li s-a dat o definitie precisa a termenului, dar au fost rugati sa porneasca de la urmatoarele criterii: inovatie, stil, originalitate, autenticitate, dezirabilitate si unicitate 은별 2010 다운로드.

Sloganul smart este „Open your mind!”, asa ca ne bucuram sa vedem ca trendsetterii din Romania sunt deschisi si vad in smart automobilul prezentului si viitorul: masina citadina, pregatita pentru cele mai cool experiente scanner app. In fond, este cool sa fii smart!”, a declarat Monica Floristean, Marketing/Communications Mercedes-Benz Cars.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *