Ne place sa vorbim, dar sa o facem in siguranta

Femeile vorbesc mai mult decat barbatii. Este un fapt cat se poate de clar. Tendinta se mentine, din pacate, si atunci cand suntem la volan, singure in masina, cand telefonul este singurul mijloc de a comunica cu cineva.

Si nu vorbitul in sine este atat de periculos cat folosirea telefonului fara un dispozitiv hands free. Parca barbatii au inteles mai bine lectia aceasta sau poate noua femeilor ne este teama ca aratam aiurea cu niste casti in ureche desi, explicatia cea mai probabila este ca, prin natura noastra, putin mai neimpacate uc tehnologia, pur si simplu refuzam sa mai introducem in dieta high tech inca un device.

Ei bine, lucrurile sunt mai simple decat ne imaginam. Un dispozitiv hands free cu bluetooh se foloseste mai usor decat sa cauti postul favorit la radio. Este drept, prima utilizare este mai dificila pentru a conecta dispozitivul cu telefonul tau dar daca acest pas este prea complicat pentru tine, merita sa lasi putin garda orgoliului jos si sa il rogi pe el sa te ajute. Mai departe, nu trebuie decat sa pui la ureche aparatul hands free si sa il pornesti. Daca si conexiunea Bluetooth a telefonului tau este pornita, cele doua echipamente stiu singure sa se inteleaga mai departe.

Cat despre look, sa nu ne facem probleme. Sunt atatea modele de aparate hands free pe piata incat este imposibil sa nu gasim ceva care sa arate chic. Negre, albe, chiar si rosii sau portocalii, dreptunghiulare sau patrate, gama de astfel de produse este extrem de mare Poti sa iti arunci un ochi pe gsmnet.ro, unul din magazinele de specialitate ce are o oferta extrem de bogata de astfel de aparate.

Nu trebuie sa mai spunem cat de periculos este sa tinem telefonul la ureche in timp ce conducem. Atentia noastra este dramatic afectata iar condusul cu o singura mana pe volan este la fel de nesigur ca si cum ai conduce fara carnet. Nu mai punem la socoteala ca daca te intalnesti cu un echipaj de politie care nu se lasa asa de usor impresionat de scuzele tale ca tocmai vorbeai cu vecina care iti resuscita pisica atacata de o haita nemiloasa de caini, te alegi cu o amenda de cateva ori mai mare decat orice hands free de pe piata.

Sa lasam, asadar, la o parte motivele fara fundament. Ne place sa vorbim, dar trebuie sa o facem in siguranta. Mai ales atunci cand suntem la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *