Singer STR 1000 Voyage – la munte si la mare

Momentele in care facem bagajele pentru a pleca in excursie sunt întotdeauna momentele peste care am vrea sa sarim cat mai repede, fara a avea grija volumului bagajului. Fie ca plecam la mare, la munte sau poate într-un city break, fierul de calcat devine, de obicei, o grija, fiind greu de transportat.

Scapa de aceasta grija cu fierul de calcat STR 1000 Voyage de la Singer – ideal pentru bagaje cat mai usoare. De ce sa nu foloseşti spatiul liber pe care îl economiseşti pentru perechea de jeans preferata? Este atat de uşor încat îl poti purta chiar şi în bagajul de mana, în rucsac sau în geanta de umar.

Capacitatea rezervorului de apa de 30 ml, manerul pliabil, cablul cu articulatie sferica la 360 grade si greutatea de 650g sunt numai cateva dintre atuurile sale.

In plus, datorita tehnologiei inovatoare fierul de calcat perfect pentru excursie va ajuta sa aratati impecabil oriunde mergeti. Talpa din aliaj special, anti-aderent, functia de calcare cu sau fara abur si spray-ul pentru cutele neprietenoase – sunt toate aliatul hainelor calcate impecabil. Oriunde!

Alte specificatii tehnice utile:

Putere maxima consumata, pentru eficienta cat mai sporita: 1000 W
Abur variabil, pentru ca orice tip de material sa fie bine calcat: 0 – 25 g/min
Dubla posibilitate de voltaj, pentru a ne asigura ca textilele sunt calcate la intensitatea potrivita specificului: 110 V sau 220 V
Baza anti-alunecare în pozitia stand by, pentru a elimina grija incidentelor
Foarte usor: 650g

Pret: 99.90 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *