Stick pentru fashioniste

Din geanta unei fashioniste nu trebuie sa lipseasca rujul, fardul de obraz cu particule sidefate, agenda personalizata, parfumul preferat si bineinteles un stick youtube videos from your phone. Pentru ca o fashionista adevarata tine pasul si cu tehnologia. Cred ca ti s-a intamplat si tie sa ai nevoie de un stick si sa nu ai de unde sa il iei lso 다운로드. Pentru ca nu este cool sa te imprumuti la nesfarsit de unul, iti propun sa faci o mica investitie si sa iti cumperi un stick special pentru diva din tine 귀수편 다운로드.

Am fost cu cateva zile in urma in Carrefour si am incercat sa gasesc ceva care sa se poriveasca cu ceea ce am enuntat mai sus. Asa am aflat despre stick-urile de la Silicon Power 내나 이가 어때서 다운로드. Am facut cateva cercetari si am descoperit ca au mai multe modele care se incadreaza in categoria lux&style.

Iti poti cumpara:
Modelul LuxMini 720 disponibil pe auriu si albastru si suprafata din aluminiu download depends. Se aseamana foarte mult cu recipientul unui ruj, asa ca te rog sa ai grija sa nu faci confuzii. 🙂
Modelul LuxMini disponibil intr-un design deosebit 아카이브 유틸리티 다운로드. Memorie de 64 GB. Asa stick as vrea si eu
Modelul LuxMini 910 disponibil intr-o nuanta clasica metalizata. Memoria este  de 34 GB.
Modelul LuxMini 710 – look trendy pentru un stick disponibil de asemenea in doua culori: alb si negru

Eu mi-am luat un model din editia Touch Series- Touch 810 Windows 7 Service Pack 2 download. Este rosu, are doar 5 grame si un cristal Schvarowski la capatul cu lant. In varianta 4GB costa doar 65 lei.
Tu ce stick ai? Conteaza designul sau vezi produsul doar ca pe un element necesar si pur tehnologic wbfs manager?

 

Sursa foto: Silicon-power.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *