Sun Plaza, atractie de vara pentru iubitorii de adrenalina

Sun Plaza continua sa iși surprinda vizitatorii iubitori de adrenalina și motoare puternice.

Astfel, vineri 4 august ora 19:00, ii are ca invitati pe Alex. Filip si Vali Porcisteanu – lideri ai  clasamentelor din Campionatul National de Raliuri 2012.

Cei doi campioni se vor intalni cu vizitatorii Sun Plaza pentru o discutie libera despre ceea ce inseamna sa fii pilot și despre cat de greu este sa practici acest sport in Romania. Apoi se vor lansa in cursa de la Monza pe simulatorul monopost de Formula 1 prezent in         Sun Plaza alaturi de faimoasele 8 masini de Formula 1 care au facut istorie pe pista: BRM P160, Williams FW14, Benetton B195, Jordan 191, Jaguar R3, BMW Sauber F1.06, Sauber C21 si Sauber C31, conceput pentru a participa la Campionatul Mondial de anul acesta.

Alex. Filip sustine concursul lansat de Sun Plaza, valabil pana in 8 august, prin care fanii Centrului Comercial sunt invitaţi sa-si faca o fotografie cu oricare dintre masinile expuse si sa o incarce in aplicaţia “Grand Prix” de pe pagina de Facebook si de pe site-ul Sun Plaza. Astfel, au sansa de a castiga, prin tragere la sorţi, doua bilete la Grand Prix-ul de la Monza, din Italia (costurile aferente transportului și cazarii sunt incluse).

„Sunt foarte incantat ca monoposturile de Formula 1 care au facut istorie in acest sport, pot fi admirate și fotografiate in incinta celui mai mare Centru Comercial din zona de sud a Bucureștiului. Pentru mine motorsportul reprezinta o mare pasiune și ma bucur ca am fost invitat, in calitate de pilot de raliu, la acest eveniment. Este cu atat mai incitant cu cat o simpla fotografie, prin mecanismul promotiei propuse de Sun Plaza , te poate trimite direct la cursa de Formula 1 de la Monza din Italia.” a declarat Alex. Filip.

Alex. Filip se situeaza pe primul loc in clasamentul 2WD (2 roti motrice) – 107 puncte și Clasa 5 – 117.5 puncte,  iar  Vali Porcișteanu se situeaza pe primul loc in clasamentul general – 97.5 puncte și Clasa 2 – 95 puncte. Ambii piloti fac parte din echipa de raliu BCR Leasing care este de asemenea lider in clasamentul echipelor din Campionatul National de Raliuri, cu un total de 355 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *