Un cadou de Sarbatori pentru clientii Orange – Aplicatia TV pentru Android

Cadoul de Craciun de la Orange pentru clientii sau a fost aplicatia TV pentru Android. De acum, consumatorii serviciilor Orange pot urmari in direct pe telefonul mobil emisiunile preferate de la TV si radio. Aceasta poate fi descarcata gratuit din Android Market sau din portalul Orange de mobil.

AplicatiaTV de la Orange ofera clientilor posibilitatea de a urmari direct pe telefon 17 posturi TV.  In plus, contine un bogat catalog cu inregistrari ale unor emisiuni de stiri sportive, de divertisment, dar si videoclipuri muzicale, ce pot fi descarcate ulterior pe telefon, atat in Portalul Orange pe mobil, cat si in aplicatie. Videoclipurile pot fi vizionate la o calitate a transmisiei video foarte buna.

TV de la Orange poate fi folosita atat prin intermediul conexiunii 3G, cat si prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifeaza în functie de abonamentul si de optiunile active pe numar. Clientii Orange care beneficiaza de trafic nelimitat in Portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat si in aplicatie, iar cei care folosesc abonamente Pantera de 21 de euro sau mai mari au inclus atat traficul, cat si accesul la canalele TV, la radio si la catalogul de inregistrari.

Aplicatia TV de la Orange este disponibila gratuit si pentru utilizatorii de iPhone sub numele deTV live de la Orange. Aplicatia pentru iPhone va fi actualizata in curand pentru a oferi aceleasi beneficii si clientilor cu iPhone sau iPad.

In majoritatea tarilor lumii, numarul de telefoane cu sistem de operare Android a crescut rapid, devenind unul dintre cele mai folosite sisteme de operare din lume. Clientii solicita din ce în ce mai multe aplicatii dedicate, iar dezvoltatorii se confrunta cu noi oportunitati si provocari. Cu siguranta piata romaneasca de aplicatii creste intr-un ritm accelerat, odata cu vanzarile de smartphone-uri. Astfel, Orange va continua sa dezvolte aplicatii localizate, create special pentru nevoile publicului din Romania” a spus Tudor Juravlea, Product Manager, Orange Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ulwww.orange.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *