Cum tratam firele crescute sub piele

Cu toatele am avut sau avem problemele cu firele crescute sub piele, femonen ce se numeste incarnarea parului Download Adklin. Incarnarea parului se produce atunci cand un ciot ascutit al parului incepe sa creasca inapoi sau lateral in piele in loc sa creasca spre exterior. Din pacate, femeile cu parul cret sunt predispuse la par incarnat si ar trebui sa isi ia masuri pentru a evita acest lucru kaist 소프트웨어 다운로드.

Pentru a scapa de aceasta pacoste trebuie sa urmam anumiti pasi, care cu putin noroc ne vor scapa de firele crescute pe sub piele.

Atunci cand folosesti lama de ras, ai grija ca rasul sa aiba loc in directia cresterii parului de pe picioare lg software download. Una din cauzele de incarnare a parului este raderea prea apropiata de piele. Daca radem de-a lungul directiei de crestere a parului, vom lasa suficienta spatiu in afara pielii pentru a preveni o crestere normala Westworld Season 2 Episode 2. Foloseste aparate de ras cu o singura lama, care iti lasa suficient par in afara pielii.

Evita aparate de ras neascutite, deoarece acestea necesita mai multe miscari pentru a fi eficiente, ducand la cresterea frecarii si la inrosirea partilor afectate 강아지 게임 다운로드. O perie de ras cu tepi moi pentru aplicarea cremei de ras poate ajuta, de asemenea, pentru a ridica foliculii de par chiar inainte de ras, reducand sansele de crestere spre interior 영화 동주 무료 다운로드.

Foloseste o penseta ca sa-l ridice. Parul incarnat este ingropat sub un singur strat de celule ale pielii si poate fi usor de atins. Inmoaie pielea prima data prin apasarea unui prosop umed si cald, pe el, pentru cateva minute 인스타 댓글 다운로드. Curata penseta cu alcool, apoi insereaza-o si ridica usor parul din piele. Evita eliminarea radacinii.

Aplica crema. Produsele cu acid salicilic si alune vor ajuta la reducerea umflarii 오토캐드 2017 무료 다운로드. Poti utiliza, de asemenea, amestecurile de ulei esential cum ar fi ulei de lavanda si de arbore de ceai, care va inmuia pielea afectata. Citeste instructiunile pentru aplicarea corecta 사기열전 다운로드.

Evita imbracamintea stramta. Aceasta pot freca pielea pentru perioade lungi de timp si agrava umflarea parului incarnat. Fibrele artificiale cum ar fi poliesterul ar trebui de asemenea evitate, deoarece ar putea duce la o reactie alergica a pielii 사다리타기 다운로드. Este indicat ca pantalonii sa aiba un croi mai larg si sa fie facuti din fibre naturale moi.

Nu ezita sa tratezi parul incarnat, pentru ca aparitia repetata poate duce la cicatrice, mai ales daca scobiti umflatura. O vizita la dermatolog te poate aproviziona cu unguente recomandate si alte modalitati de a reduce riscul reaparitiei problemei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *