Luna Noua in Capricorn 2022: ACUM este momentul potrivit pentru NOI planuri

Pe 2 ianuarie 2022, la ora 20:33 a Romaniei, rasare luna noua, un moment potrivit pentru a seta noi intentii, obiective si rezolutii pentru noul an. Se anunta un an magic, cu e o energie aparte, cu momente-cheie pentru viata noastra, adevarate oportunitati pentru transformare.

Luna ne aduce o energie noua, este un prilej pentru a incepe noi lucruri, pentru a face curatenie si ordine pe toate planurile. Renuntam la ce nu mai functioneaza, la ce este vechi si nebenefic, facem spatiu pentru noul care asteapta sa intre in viata noastra, cu responsabilitate, asumare si determinare, aceasta perioada purtand amprenta zodiei Capricorn, una dintre cele mai stabile, harnice si consecvente zodii.

Schimbarile pe care energia lunii le aduce sunt puternice, ea sustine renuntarea la trecut si conturarea unui nou inceput, cu visuri si planuri noi.

Energia Capricornului pretuieste rabdarea, asa ca nu te grabi si asigura-te ca iti stabilesti intentii care sa aduca rezultate durabile.

E un moment bun sa te retragi si sa reflectezi la ce mai lasi si la ce renunti in viata ta, sa intri intr-o mica hibernare, sa lasi energia sa lucreze pentru tine chiar si la cel mai subtil nivel. Ai incredere ca tot ceea ce ai nevoie sa experimentezi este pe drum, cu sustinere completa din partea Universului, lasa-l sa lucreze pentru tine, permite-i sa deschida usile potrivite si renunta sa mai bati acolo unde nu ti se deschide. Inseamna ca nu este usa ta.

Pastreaza in prezenta ta oamenii cu mentalitate pozitiva, energie buna si perspective inedite, iesite din tipar.

Aceasta luna noua stabileste tendintele generale pana la urmatoarea luna noua, din 1 februarie 2022.

Este o perioada de restructurare si reorganizare la nivel fizic si spiritual.

Cu Venus in retrograd (pana pe 29 ianuarie), este si o perioada de reorganizare la nivel de relationare, in special vizata fiind relatia de cuplu.

De asemenea, relatia cu munca se cere revizuita, cu sustinere divina pentru o repozitionare potrivita.

Sa va fie cu folos energia Lunii Noi si 2022 sa fie an de inflorire!

La multi ani!