Calculator greutate

Indicele de masa corporala (IMC)

Calcularea indicelui de Masa Corporala (IMC) este o metoda de determinare a grasimii din corp Shake it. Aceasta se realizeaza in functie de greutate si de inaltime si iti arata daca esti normal, supraponderal sau obez.

Un IMC normal pentru adulti variaza intre 19 si 26 금요일 다운로드. Un IMC intre 27 si 30 indica faptul ca esti supraponderal Black Desert Mobile Download. Un IMC de peste 30 indica obezitate ebs recitation.

Daca ai un IMC mai mic de 19, s-ar putea sa ai probleme de sanatate de ex. osteoporoza Private Talk. Daca ai IMC-ul prea mare si te incadrezi la categoria supraponderalilor sau a obezilor, inseamna ca risti sa dezvolti diabet de tip 2, hipertensiune arteriala sau alte boli cardiovasculare Download CadMas.

Valorile IMC-ului sunt valabile pentru adulti – barbati si femei – indiferent de constitutia sau masa lor musculara, dar cu urmatoarele exceptii: atleti de performanta, sportivi care isi construiesc masa musculara (body building), femei gravide sau care alapteaza si persoane varstnice bolnave sau sedentare 유럽전쟁3 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *