Ce imprimeuri sunt la moda?

Dupa un lung sezon rece in care am purtat doar haine gri, a venit timpul sa facem loc imprimeurilor puternic colorate Zhu Tycoon. Iar in acest sezon aveti voie ( si chiar insist) sa purtati tinute din cap pana in picioare alcatuite numai din imprimeuri! In cazul in care indrazniti sa purtati asa ceva, va recomand un sacou cu pantalon  sau o camasa inflorata cu pantaloni inflorati 캐리어스 다운로드.

Pentru a nu da gres,  tineti cont de paleta de culoare:  culorile trebuie sa fie asemanatoare, chiar daca imprimeul este diferit. Atentie insa, nu purtati buline cu buline, sau buline cu dungi pentru ca riscati sa aratati ca un clovn example. In cazul in care nu vreti sa riscati, o bluza pastel sau un tricou vin foarte bine cu o fusta sau o pereche de pantaloni inflorati.

Ce imprimeuri se poarta Sentinel? Cele mai populare sunt florile (de toate felurile si culorile) dar in caz ca acestea nu va plac, puteti alege imprimeuri cu pasari, imprimeuri geometrice, orientale sau un mix de imprimeuri cum intalnim la colectia lui Mary Katrantzou (recunoscuta pentru talentul de a imbina astfel de materiale) general store tycoon. Merg purtate oriunde si oricand si  in functie de situatie ele pot fi adaptate la stilul dumneavoastra. V-am pregatit cateva imagini pentru a intelege mai bine acest trend.

photo credit photo credit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *