Castiga o zi de rasfat in Saloanele GETT’S!

Saloanele GETT’S ofera servicii complete day SPA – hair&beauty, pentru orice varsta sau sex, precum: coafura, frizerie, estetica faciala, machiaj, estetica corporala, epilare definitiva, manichiura si pedichiura.

O echipa de 120 de profesionisti stau permanent la dispozitia clientilor in cele sase centre din Bucuresti si unul din Cluj. De asemenea, este primul salon cu preturi diferentiate in functie de experienta stilistului: Stilist junior, Stilist, Stilist senior si Art Director!

GETT’S si-a propus si a reusit in timp sa dezvolte o oferta unica pe piata romaneasca, iar servicii precum tratamentul capilar Spa Mist sau tratamentele faciale si corporale prin mesoterapia virtuala i-au adus poziția de lider.

Lantul de saloane GETT’S are in portofoliu doua branduri: GETT’S Hair Studio si GETT’S Color Bar.

GETT’S Hair Studio sunt locatiile de 5 stele cu destinatie exclusivista, ce exprima rasfat, imbina stilul clasic cu imaginea eleganta, adresate celor ce isi doresc intimitate.

GETT’S Color Bar sunt locatiile de 4 stele, amplasate in centrele comerciale, ce imbina stilul high-tech si imaginea moderna, pline de energie, accesibile tuturor din puncte de vedere al orarului, preturilor si disponibilitatilor.

Si pentru ca stim cat de mult conteaza pentru o femeie sa fie frumoasa si sa se simta bine in propria piele , Amelie.ro si Gett’s Salons au pregatit o surpriza pentru voi: un concurs nou unde aveti sansa de a castiga unul din cele 2 vouchere in valoare de 200 lei, ce constau in servicii de coafor sau cosmetica intr-unul dintre Saloanele Gett’s!

REGULAMENT:

1: Trebuie sa dai LIKE Paginii de Facebook Gett’s Salons Click AICI.

2: Trebuie sa dai LIKE Paginii de Facebook Amelie.ro Click AICI.

3: Trebuie sa dai SHARE  acestei postari pe propriul profil de Facebook cu mesajul: Castiga si tu o zi de rasfat in @Gett’s Salons la concursul organizat de @Amelie!“. Ai grija sa marchezi si paginile Amelie si Gett’s Salons!

4: Dovedeste-ne ca ai dat share si pune in formular link-ul postarii despre concurs de pe profilul tau!

5: Trebuie sa completezi formularul de mai jos. Toate campurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este  08 Septembrie  –  01 Octombrie  2011.

Cele doua castigatoare vor fi anuntate la sfarsitul perioadei de desfasurare a concursului.

Premiul se va acorda prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

Mult succes!

Castigatoarele sunt Apostoiu Gurau Mihaela Florentina si Popa Georgiana. In cel mai scurt timp veti fi contactate de echipa Amelie!

[contact-form 51 “rasfat”]

Share pe FB pe butonul de sub text.