Sighisoara Film Festival

Sighisoara ne surprinde de fiecare data cu ceva nou in zona culturala a tarii noastre si nu e de mirare ca a fost ales ca orasul unde se va naste azi Festivalul de Film. Timp de 3 zile ( 17-20 septembrie 2009 ),  iubitorii de cinematografie isi vor gasi actorii indragiti, scenaristii si regizorii pe covorul rosu al filmului romanesc.

Ne mandrim cu un portofoliu demn de luat in seama: „4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, „Boogie”, „Valuri”, „Megatron”, „Rien ne va plus”  si nume cu rezonanta pe agenda culturala romaneasca: Maia Morgenstern, Gabriel Spahiu, Claudiu Popa, Barna  Nemethi, Razvan Radulescu, Radu Muntean, Alex Baciu, Thomas Ciulei si multi altii. La un loc realizatorii de film, scenaristii, regizorii, actorii, producatorii vor sta fata in fata cu publicul doritor sa afle mai mult din culisele filmelor romanesti, care s-au remarcat si pe piata internationala.

Un festival de amploare, care urmareste sa aduca un omagiu acelora care isi pun viata pe scena ca sa atraga aplauzele publicului. Nu putem decat sa fim mandri de asta si sa devenim si mai insetati de cultura, film si mai mult de 99 de secunde de bun simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *