Rinichi sanatosi

Anatomia ne invata ca rinichii sunt un organ pereche, parte esentiala a aparatului excretor 가리온 다운로드. Rolul principal al rinchilor este excretia, realizata prin filtrarea sangelui si eliminarea prin urina a substantelor inutile sau daunatoare, produse de organism sau luate din mediul exterior God of Pickaxe. Asadar, este foarte important sa avem niste rinichi sanatosi.

Sanatatea rinichilor depinde de stilul nostru de viata si mai ales de cat de multe lichide consumam Download the 2018 Special Lecture. In medie, un om trebuie sa consume 2 litri de apa la 50 de kg masa corporala. Acum ca a venit vara si incep sa se gaseasca pepenii pe piata, iti poti asigura aportul necesar de lichide din sucul pepenilor 화산고래 다운로드. Si daca tot nu te poti impaca cu apa simpla, atunci te poti „pacali” band alte lichide pe baza de apa, cum sunt de exemplu limonada sau ice tea-ul zeroirc 다운로드.

Pentru a ne mentine rinichii sanatosi, vara trebuie sa consumam neaparat lichide multe pentru ca intervine si fenomenul de deshidratare, si practic apa eliminata trebuie inlocuita neaparat, altfel apar disfunctionalitati la nivelul celulelor (care sunt formate in proportie de 90% din apa), care mai apoi sunt resimtite printr-o stare de rau Youtube 4k 60fps. Mai mult de atat, pentru stimularea diurezei, medicii ne recomanda sa bem 200-300 ml de apa la circa 2-3 ore si neaparat seara inainte de culcare pentru a nu permite depunerea cristalelor, care ulterior vor deveni calculi 타짜 만화책 다운로드.

In concluzie, este foarte important sa avem grija de rinichii nostri pentru ca daca avem rinichi sanatosi, si noi suntem mai sanatoase si lipsite de griji. Nu uita sa consumi apa multa sau macar cei 2-3 litri din ratia zilnica necesara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *