Accesorii Meli Melo – British Fusion

Daca se intampla cumva sa indragesti accesoriile Meli Melo inseamna ca te numeri printre acele persoane tonice, energice, increzatoare, jucause, care te cuceresc pe loc! Accesoriile Meli Melo sunt cele care te inspira, te invita la visare si te fac sa iti doresti din ce in ce mai mult!

De aceea, Meli Melo Paris a creat pentru tine o gama de accesorii intitulate British Fusion care nu reprezinta altceva decat o fuziune intre stilul pop-rock al adolescentilor si simbolurile britanice cu influente navy foarte puternic conturate.

Daca esti o tanara cu idei revolutionare, rebela, interesanta de ce mai e nou pe piata in materie de gadgets sau tehnologie in sensul larg, sau esti o femeie careia i se potriveste mai mult un stil clasic cu accente chic atunci aceasta colectie – British Fusion –  iti este dedicata. Culorile care domina colectia sunt rosu, alb si albastru care sunt totodata si in tendintele estivale 2010.

Esti libera sa alegi dntr-o gama extrem de variata de accesorii. De la bijuteriile fantezie (cercei, inele, coliere, bratari, brose, bijuterii pentru geanta, bijuterii pentru telefonul mobil), la accesorii de par (clesti, fundite, bentite, agrafe speciale pentru  coafuri la fel de speciale)  sau accesorii vestimentare pentru femei (genti, esarfe, palarii, sepci, ochelari de soare, manusi din dantela sau curele).

In materie de coliere, colectia British Fusion contine coliere fantezie cu pandantive declarative sau haioase care intruchipeaza robotei, soparle si alte figurine, fiind atasate unor coliere confectionate din zale subtiri. Tendintele Meli Melo ne spun ca vara aceasta se poarta bratarile fantezie mari, supradimensioate, cu capse, orificii, imprimeuri si alte detalii care amintesc de stilul de muzica enuntat mai sus.

Meli Melo iti recomanda o serie de brose fantezie tip insigna, din metal, sub forma de soldatei care fac deliciul acestei teme – British Fusion. Brosele in forma de funde, flori, din material textil in diverse combinatii cromatice sunt si ele nelipsite din aceasta colectie. Un alt punct de atractie sunt esarfele cu motive navy sau imprimeuri geometrice, din matase, subtiri, vaporoase, perfecte pentru o tinuta de vara si o seara racoroasa!

Stilul britanic se regaseste si in elementele stilizate ale curelelor fantezie care se remarca prin cromatica deosebita si dispunerea imprimeurilor. In cazul in care achizitionezi o astfel de curea, nu uita sa iti asortezi la ea si o geanta fantezie British Fusion a carei dimensiune variaza de la tipul de poseta la cel de geanta XXL. Si gentile fantezie sunt prevazute cu o sumedenie de accesorii si detalii, aplicatii care se potrivesc unor tinute realizate in compania imaginatiei si bunului gust!

Meli Melo aduce in prim plan aceasta tema de inspiratie britanica, punand in evidenta tonurile de rosu, alb si bleumarin alaturi de nuante intense care se potrivesc de minune cu sezonul estival! Daca iti doresti sa emani un aer sofisticat, dar in acelasi timp tandru si relaxat, colectia British Fusion poate raspunde cu brio acestor cerinte. Indrazneste sa fii feminina cu Meli Melo!