The Silver Church Club – gotic, dar glamorous

Un alt look glamourous, de data aceasta cu o accentuata nota gotica o afiseaza The Silver Church Club, una din noutatile nightlifeului bucurestean. Recent inaugurat, cu concerte ale trupelor straine si evenimente culturale, cum ar fi “Cafeneaua Critica”, este un loc ideal pemtru o seara plina de dans cu prietenii tai.

Amenajat intr-un stil oarecum bizar, dar atragator in acelasi timp, un spatiu dark, cu arcade gotice argintii si candelabre imense de cristal, aura glamourous fiind data de canapele din piele, argintii si masute metalice rotunde, clubul atrage consumatorii de alternativ, rock dar si muzica de clubbing.

In fiecare saptamana sunt organizate petreceri, dar si evenimente culturale. No 13 Band face deliciul indragostitilor de coveruri si de muzica live veritabila, in fiecare sambata seara, iar in serile de vineri si duminica mixeaza DJ renumiti, si sunt invitate trupe straine sau autohtone.

In cazul in care nu prea stii cum sa te afisezi intr-o astfel de locatie, clubul pune la dispozitie un “Dress Code” destul de interesant si chiar comic. Iti dai repede seama ca, daca nu ai de gand sa te duci in trening sau in slapi, poti sa porti cam orice, atata timp cat este sexy.