Iuliana Stoleru castiga titlul „Best Tourism 2011” in cadrul concursului Best Model Of The World 2011

Iuliana Stoleru – Best Model Of Romania, reprezentanta Romaniei in cadrul concursului Best Model Of The World desfasurat in Bulgaria la sfarsitul saptamanii trecute, s-a intors in Romania castigatoare, aducand in tara titlul „Best Tourism 2011”. Ea a participat in Bulgaria alaturi de alte 65 de candidate din tot atatea tari participante.

Iuliana Stoleru este din Iasi, este model a agentiilor First Models si President Models, are 16 ani, 1.77 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 88-60-89.

„Sunt extrem de mandru si de multumit de reusita Iulianei, tinand cont ca este prima ei participare intr-o competitie internationala de frumusete. Cu multa munca si perseverenta din partea Iulianei, vom face tot posibilul sa valorificam la maxim aceasta performanta a ei, fiind un punct de pornire extrem de valoros catre viitoarea sa cariera de model. Chiar daca a ajuns sa reprezinte Romania in aceasta competitie internationala datorita unei conjuncturi mai deosebite, Iuliana a demonstrat lumii intregi ca merita cu desavarsire titlul de Best Model Of Romania 2011!” – ne-a declarat domnul Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiilor organizatoare President Models si ExclusivEvent, detinatoarele licentei Best Model Of The World din Romania.