Larisa Petrini: DNAFit revoluționează modul în care ne alimentăm și antrenăm

In 2016, reLife Wellness devenea distribuitor exclusiv DNAFit și lansa în România cea mai avansată analiză genetică pentru nutriție, sport și wellbeing.

Analiza genetică DNAFit revoluționează modul în care ne alimentăm și antrenăm, prin eficientizarea rezultatelor specifice managementului sănătatii. Cu ajutorul acestei analize, experții în nutriție și fitness vor putea face recomandări dedicate dietei și strategiei sportive, în funcție de amprenta genetică a fiecărui individ în parte.

„DNAFit este singura analiză care integrează atât dieta, cât și sportul, oferind informații valoroase (în două direcții): un plan de alimentație și unul de antrenament personalizat. DNAFit propune abordarea problemei în mod individual, pentru că răspunsul unui stil de viață sănătos se află chiar în material nostru genetic”, a declarat Larisa Petrini, Health Coach, CEO si Co-fondator reLife Wellness.

DNAFit este o analiză genetică non-invazivă, realizată cu ajutorul unei simple mostre de salivă, care poate fi recoltată în confortul propriului cămin.

„Sunt deosebit de onorat de parteneriatul dintre DNAFit și reLife Wellness, în calitate de distribuitor exclusiv pentru piața din România. ”, a declarat Avi Lasarow, fondator DNAFit.

Analiza poate fi achiziționată la prețul de 350 euro, fie direct de pe site (www.dnafit.ro), fie prin intermediul partenerilor DNAFit România (cluburi sportive și/sau centre de wellness). După achiziționare, clienții primesc direct sau prin curier, kit-ul de recoltare a mostrei ADN care conține elementele necesare pentru recoltare, instrucțiunile de folosire și consimțământul. După finalizarea recoltării, kit-ul este trimis înapoi, urmând ca în 15 zile lucrătoare să fie recepționat raportul de analiză.

Interpretarea rezultatelor se face față în față, împreună cu un Health Coach, nutriționist și/sau antrenor personal, pentru fiecare din cele două rapoarte (fitness și dietă), în cadrul unei ședinte de consiliere. Clienții care doresc să intre apoi într-un proces de health coaching, o pot face, însă acesta este separat de raportul analizei genetice, având o durată de minim 6 luni.