Mergi des la solar? Iata ce trebuie sa stii!

O piele frumos bronzata arata intotdeauna bine Miracles of The Legendary Land of Zelda. De aceea, chiar daca recunoastem sau nu, fiecare dintre noi am fost cel putin o data la solar. Dar ce te faci atunci cand devii dependenta de bronzul artificial, atunci cand nu trece o saptamana fara sa faci macar o sedinta de solar 삼국지 13 pk 다운로드?

Stiu, cu toate ne dorim o piele maslinie ca in zilele calduroase de vara, dar oare suntem constiente de pretul pe care il platim pentru aceasta asynctask? Sanatatea ar trebui sa primeze, insa, bombardati fiind cu modelele showbiz-ului romanesc, uitam cateodata de lucrurile prioritare si esentiale vietii 힘을 내요 미스터 리 다운로드.

Potrivit unui studiu publicat saptamana trecuta, in ultimele decenii numarul cancerelor de piele a crescut alarmant in randul persoanelor in varsta de pana la 40 ani din Statele Unite jailbreak video. Cercetatorii sustin ca in mare parte, acest fenomen este atribuit folosirii solarului.

Analizand statisticile medicale ale unor pacienti cu varste cuprinse intre 18 si 39 de  ani diagnosticati pentru prima data cu melanom intre anii 1970 si 2009, oamenii de stiinta au constatat ca rata acestui tip de cancer a crescut de opt ori in randul femeilor tinere si de patru ori in randul barbatilor, desi riscul de melanom este mai mare in cazul barbatilor Download the catalogue.

Rezultatul studiului i-a surprins chiar si pe autorii lui, acestia sustinand ca desi se asteptau la o crestere a numarului de cancere, incidenta acestora este si mai mare decat statisticile oferite de National Cancer Institute, in special in randul tinerilor(20- 30 de ani), iar explicatia acestora este folosirea tot mai frecventa( in special de catre tinere) a saloanelor de bronzat subtitles with HanSolo.

” Un studiu recent a dezvăluit faptul că persoanele care recurg frecvent la lampa de bronzat prezintă un risc cu 74% mai mare de a dezvolta un melanom, iar noi ştim deja că femeile tinere apelează mai des la această tehnologie decât bărbaţii tineri” a orecizat medicul Brewer Lumion 8.3 Download.

Stim cu toate cat de periculoase sunt razele solare si mai ales bronzarea artificiala si cu toate acestea inca ne mai expunem radiatiilor. Poate daca ne sunt reamintite din cand in cand aceste riscuri, vom fi mai atente la sanatatea noastra.

Credit foto

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *