Destinatii de Valentine’s Day

Probabil ca tu si iubitul tau incercati sa gasiti destinatia perfecta pentru Ziua Indragostitilor. Amelie te va ajuta cu cateva sugestii pentru a te ajuta sa petreci week-end-ul perfect!

1. Casablanca – Stii ca tocmai vorbeam despre farmecul filmului Casablanca. Ei bine, cum ar fi sa te aventurezi pana in Maroc si sa iti creezi propriul scenariu de film si sa te bucuri de romantism la fata locului. Plimarile la apusul soarelui si amintirile arhitectonice ale protectoratului francez iti vor oferi decorul ideal pentru a te bucura de momente cu adevarat romantice.

2. Bora Bora – Visul meu este sa imi petrec luna de miere in Bora Bora, dar cred ca as putea sa fac si o mica escapada de Ziua Indragostitilor. Apa de un albastru perfect, nisip alb, tu si el, avand in mana o bautura rece! Crezi ca se poate mai bine de atat? De aceea trebuie sa experimentezi minunile din Bora Bora macar o data in viata. Pregateste-te sa explorezi vulcanii de pe insula si relicvele celui de-al doilea razboi mondial, dar si sa lenevesti in voie la umbra palmierilor.

3. Cipru – Cipru este insula Afroditei, zeita dragostei asa ca alegerea de a-ti petrece Valentine’s Day acolo este mai mult decat inspirata. Cu oferte tentate din punct de vedere financiar si cu ospitalitatea caracteristica grecilor, Ciprul va deveni cu siguranta una dintre destinatiile tale favorite.

4. Paris – Nicio lista cu destinatii de calatorie pentru Valentine’s Day nu trebuie sa ignore Parisul, capitala dragostei. O plimbare pe Champes d’Elysees, turnul Eiffel noaptea, un bistrou frantuzesc – ce poate fi mai romantic? O sa aveti propria voastra escapada amoroasa pe care nu o sa o uitati niciodata!

5. Praga – Cunoscuta ca “inima Europei”, Praga este un un oras minunat, plin de istorie si culoare. Vei avea parte de o multime de excursii in castele si galeriile sale de arta si vei savura deliciile bucatariei locale. Praga este destinatia perfecta pentru o astfel de escapada!