Stefan Banica Jr-Concert de Craciun 2009

Show-ul de televiziune “Dansez pentru tine” se va incheia saptamana viitoare spre dezamagirea iubitorilor de muzica si dans din intreaga tara. Pentru cei care isi doresc sa il vada in continuare pe Stefan Banica Jr si nu oricum ci live mai exista o sansa. Concertele extraordinare de Craciun sustinute de marele artist vor debuta pe 10 Decembrie la Sala Palatului, continuand pe 11, 12 respectiv 13 Decembrie.

Fanii si cei care indragesc muzica buna isi pot procura bilete de la Teatrul National Bucuresti, Teatrul Notarra,  retelele Carrefour, Diverta, Germanos, Magazinul Muzica si din alte locatii si site-uri de distributie bilete. Povestea Craciunului incepe astfel in fiecare an atunci cand Stefan Banica Jr ridica in picioare o sala intreaga si renaste in sufletul fiecarui spectator spiritul sarbatorii.

Pretul unui bilet variaza intre 50- 120 ron ceea ce nu ar fi deloc mult cand ne gandim ca platim de multe ori si cele mai neinspirate aparitii pe scena muzicii romanesti. Stefan Banica Jr face parte din generatia de ieri, din generatia de azi si cu siguranta va incanta auzul si generatiei de maine.

Craciun Fericit alaturi de cel care intotdeauna a stiut sa puna lumea in miscare!

 

 

Sursa foto: www.protv.ro