Picioare frumoase cu Elmiplant

Sezonul cald este motiv de răsfăţ, dar şi un test pentru picioarele noastre. Nisip, pietriş cald, iarbă verde, sandale sau pantofi decupaţi – călcâiele sunt expuse. Pentru picioare frumoase şi piele fină, elmiplant propune două produse ce repară epiderma în profunzime, lasând-o catifelată şi pregătită pentru vară.

Cremă reparatoare pentru călcâie crăpate
Pe lângă aspectul inestetic, călcâile crăpate sunt şi neplăcute la atingere. Soluţia vine de la elmiplant: crema reparatoare pentru călcâie crăpate oferă rezultate rapide şi, astfel, în doar şapte zile de utilizare, pielea se reface vizibil. Untul de shea hrăneşte şi hidratează pielea, lasând-o catifelată. Fiind îmbogăţit cu 10% uree, produsul accelerează şi intensifică procesul de hidratare, acţionând în profunzime. Pentru o senzaţie şi mai plăcută, crema conţine mentă răcoritoare.

Cremă reparatoare pentru călcâie, 75ml – 10,5 lei

Cremă hidratantă pentru călcâie
Pentru a combate senzaţia de picioare obosite şi pentru o hidratare de nota 10, elmiplant propune crema hidratantă pentru călcâie. Bogată în unt de avocado, aceasta asigură hidratare intensă şi rezultat rapid – piele catifelată şi picioare relaxate. Extractul de mentă este atingerea fresh ce completează experienţa îngrijire-răsfăţ. Pielea îşi recapătă rapid supleţea şi elasticitatea.

Cremă hidratantă pentru călcâie, 75ml – 9,5 lei

Produsele nu conţin parabeni, parafină sau coloranţi. Extractele de mentă, unt de shea şi avocado sunt 100% naturale.

FootMoist_web