10 idei de cadou pentru prietena ta cea mai bună

Se apropie ziua celei mai bune prietene și ai rămas fără idei de ce cadou să-i faci? Am adunat pentru tine la un loc mai multe idei, din care te poți inspira. În funcție de bugetul pe care-l ai la dispoziție, îi poți lua:

  1. DVD box set cu toate sezoanele din Sex and the City. Pentru că poate fi revăzut la nesfârșit și rămâne de actualitate, chiar și la mai bine de 10 ani de când s-a încheiat.
  1. Blender, pentru smoothie-uri, eventual și o carte cu rețete de cocktailuri și sucuri. Poți alege o variantă sport: acestea au recipientul detașabil, cu capac, și poate fi scos după ce a fost preparat smoothie-ul.
  1. Ceas. Există o varietate mare de ceasuri, pe toate gusturile, stilurile și bugetele posibile. De exemplu, dacă aleargă, merge cu bicicleta sau dacă înoată, poți alege un ceas special pentru aceste activități. Sau îi poți lua un ceas cu mai multe curele, care se pot schimba ușor. Pe CautCeas , de exemplu, au sute de modele disponibile din care poți alege.
  1. Set de espresso. Dacă se numără printre cei dependenți de cafea, cu siguranță va aprecia. O altă variantă ar fi să îi cumperi un set de ceai.
  1. Agendă. Alege una elegantă și de calitate.
  1. Boxă portabilă, wireless, rezistentă la apă, pe care o va putea lua oriunde.
  1. Baterie (acumulator) de capacitate mare, care să-i încarce smartphone-ul. Tehnologia a evoluat foarte mult în ultimii ani, astfel încât acestea au devenit din ce în ce mai ușoare și subțiri.
  1. Lenjerie intimă, dacă știi ce mărime poartă. Pentru că niciodată nu poți avea în garderobă prea multe produse de acest gen.
  1. Un set de produse pentru îngrijirea corpului. Argumentul este același de la punctul anterior: niciodată nu pot fi prea multe.
  1. O zi la spa pentru amândouă, în care să vă relaxați la saună, la un masaj, să vă faceți o manichiură și pedichiură.