FitCurves acum mai aproape de tine!

FitCurves, cea mai mare franciza de fitness din lume, si-a deschis cel de-al doilea club in Romania in Ghencea Business Center, din zona Drumul Taberei. Acest club are la baza are un concept unic iubit de femeile din toata lumea pentru ca le ofera in doar 30 de minute un program complet de exercitii fizice care lucreaza fiecare grupa de muschi.

Doar 30 de minute

Programul de exercitii FitCurves are toate componentele necesare unui antrenament complet: incalzirea si relaxare, aerobic, exercitii pentru forta, stretching si cel mai important – un antrenor care iti va acorda toata atentia necesara pe toata durata antrenamentului!

Dupa cum ziceam, Programul Curves dureaza doar 30 de minute si presupune parcurgerea unui ciclu de lucru cu 8 aparate hidraulice si 8 zone de aerobic. Nu exista greutati cu care sa se lucreze si intregul echipament e sigur si usor de folosit de catre orice femeie, indiferent de varsta.

Program personalizat

Inainte de a intra in circuit, fiecare abonata beneficiaza de o analiza a conditiei fizice pentru a se identifica nevoile ei, restrictiile si pentru a se putea intocmi programul optim de exercitii. Mai mult decat atat, la fiecare vizita intr-un centru FitCurves din orice loc al lumii, antrenorii vor putea adapta programul de lucru individual, datorita unui card de membru ce contine informatii cu privire la starea de sanatate si istoricul de exercitii lucrate de fiecare persoana, deci nu trebuie sa iti intrerupi programul de exercitii nici in vacanta indiferent in ce colt al lumii te-ai afla!

Fara machiaj, fara barbati, fara oglinzi

Membrele clubului din intreaga lume au ajuns la un slogan neoficial care reflecta cel mai bine cultura FitCurves: „fara machiaj, fara barbati, fara oglinzi”. Studiile dezvoltate de compania mama din Statele Unite au aratat ca femeile isi doresc să mearga la fitness fara a fi inhibate de barbati, de oglinzi si fara sa se simta constranse sa poarte machiaj. Astfel, centrul devine un loc intim, cu o comunitate stransa care le ofera clientelor un spatiu in care sa se simta bine in pielea lor. Iar aici s-a dovedit a fi cheia succesului.


Cursuri in Marea Britanie

Echipa de management FitCurves Drumul Taberei a urmat cursuri de training in Marea Britanie pentru a putea instrui mai departe antrenorii centrului, astfel incat acestia sa se familiarizeze cu programul si sa invete cum sa dozeze efortul clientelor pentru un efect maxim, corelat insa cu starea de sanatate.

La sfarsitul celor 30 de minute, o clienta poate sa fi consumat pana la 500 de calorii.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.fitcurves.ro sau la numarul de telefon 021 44 00 208.