Incearca noul fond de ten Pharmaceris F!

Pielea trebuie ingrijita cu atentie indiferent de sezon si cu atat mai mult tenul care este expus zilnic la diferente de temperatura, razele sorelui, praf. Daca vrei sa aplici un fond de ten. atunci este indicat sa fie unul de cea mai buna calitate si care poate fi folosit in siguranta.

Fondurile de ten de la Pharmaceris F sunt destinate in special tenului sensibil, iar, datorita sistemului inovator corector de noua generatie, acestea nu incarca inutil tenul si nu creaza efectul neplacut de masca. In acelasi timp, fondul de ten rezista pana la 10 ore de la aplicare. Formula produsului nu conţine parabeni, conservanţi sau substanţe parfumate.

Pharmaceris F camuflează bine imperfecţiunile pielii (petele pigmentare, capilarele dilatate, cicatricile post-acneice, cearcanele, acneea rozaceea) şi conferă tenului o nuanţă naturală şi uniformă, lucru confirmat de un procent de 94% dintre  femeile cu piele sensibilă şi forme severe de boli dermatologice.

Garantia siguranţei în utilizare a produselor Pharmaceris o constituie aprobarea Centrului de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris,  dar si implicarea  mai multor dermatologi în dezvoltarea acestora. Siguranţa folosirii produsului a fost confirmată prin teste complexe, inclusiv in vitro, pe modelul epidermic EpiDermTM şi prin teste epidermice. Filtrul UVA/UVB SPF 20 asigură o protecţie crescută împotriva efectelor radiaţiei solare.

Produsul este disponibil in 3 nuante : ivory , sand si bronze.

Folosirea fondurilor de ten Pharmaceris F garanteaza o piele netedă, proaspătă şi catifelată, cu un colorit uniform şi natural, fără efectul neplăcut de mască !

Pret recomadat 54 RON

Afla mai multe pe www.pharmaceris.ro