InfrafitX – tehnologia care iti regleaza metabolismul

Procentul persoanelor care sufera de probleme metabolice este in continua crestere, asa cum este si cel al persoanelor care sufera de obezitate are tendinta ascendenta.

Daca te-ai intrebat cel putin o data de ce nu poti sa slabesti si nu ai gasit raspunsul, ti-l voi da eu: pentru ca ai un metabolism lent si ineficient care duce la acumularea  in exces a toxinelor si la crearea depozitelor de grasime.

Pe langa functia energetica si de izolator termic, grasimea corporala actioneaza si ca depozit de toxine pentru ca celulele adipoase, spre deosebire de tesuturile musculare, nu consuma calorii, ba din contra, le inmagazineaza.

InfrafitX este o tehnologie unica in lume, brevetata si patentata la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetari stiintifice si medicale asupra metabolismului uman si asupra motivului pentru care organismul acumuleaza grasime mai mult decat consuma.

Sistemul InfrafitX a fost brevetat si patentat in industria medicala din SUA in 1998, in UE si Australia si-a obtinut brevetele si patentele in ianuarie 2012, iar Romania este a 5-a tara in UE care a preluat franciza InfrafitX in noiembrie 2012.

Jurnalul International al Obezitatii a publicat un studiu  stiintific in 1995 asupra acestei tehnologii care relateaza efectele extraordinare asupra parametrilor analizati si, in acelasi timp, nasterea unor concepte revolutionare, precum cresterea termogenezei si a metabolismului grasimii subcutanate in prezenta energiei termice a razelor infrarosii informate.

InfrafitX actioneaza asupra metabolismului de baza, pe care il accelereaza, “reeduca” si  “reprogrameaza” , determinandu-l sa aiba o eficienta mult mai mare in utilizarea grasimilor ca sursa primara de energie. Tendinta de acumulare este inversata.

In timpul tratamentului hipotalamusul, centrul cerebral principal in controlul  senzatiei de foame, metabolismului si reglarii termice, primeste mesajul ca exista mai multa grasime in corp decat in realitate. In acest fel se accelereaza metabolismul, ca raspuns fiziologic de adaptare de la un tratament la altul si creste consumul caloric al organismului.

Alexe Cristian (1)

InfrafitX accelereaza procesele anti-aging si detox, si elimina celulita pentru ca frecventa cardiaca constanta, respiratia si fluxul sanguin (datorate unei posturi studiate din punct de vedere ergonomic si reglate electronic in inaltime-inclinare-distanta) si actiunea razelor infrarosii apropiate informate si biosincronizate incalzesc in profunzime tesutul adipos subcutanat, il curata si reduc retentia hidrica.

Activandu-se procesul de detox al tesutului adipos subcutanat, el poate fi ulterior mult mai usor metabolizat (topit).

Preturi:

pachet 12 sedinte InfrafitX, 12 sedinte PowerPlate, 12 sedinte sauna infrarosu, 12 sedinte hidromasaj – 500 euro

pachet 10 sedinte masaj la alegere (drenaj limfatic, relaxare, reflexo’, anticelulitic, terapeutic) – 550 RON

 www.infrafit.ro

0754890153

0212116565

Program 06:00-00:00 zilnic