Invata sa iti faci un coc de balerina modern in 5 pasi!

Cocul de balerina, atat de popular in sezonul trecut, ia o forma mult mai suava, romantica in acest sezon. Acum, cocul este mult mai mic, prins spre ceafa, aproape ascuns, dand coafurii un aspect de tunsoare bob, cu mult volum. Aceasta coafura poate fi purtata la fel de bine in timpul zilei, cat si seara si noaptea.

Sfatul expertului – Andy Uffels (Hairstylist recunoscut international si Creative Expert la Philips): Aceasta coafura trebuie sa aiba un aspect usor nefinisat, asa ca scoate cateva suvite de-a lungul fetei.

Ai nevoie de un uscator de par inovativ, cu putere mare, cum este noul Philips ActiveCare, care iti mentine sanatatea si stralucirea parului. Are un senzor de temperatura care masoara temperatura parului si o regleaza pe cea a uscatorului, impiedicand supraincalzirea parului. Astfel, te ajuta sa iti usuci rapid parul, sa ii dai volum, sa aranjezi varfurile si sa ii dai parului aspectul usor nefinisat, fara sa il arzi. La sfarsit, fixeaza-ti coafura, cu ajutorul butonului Cool Shot cu aer rece.

Iata cat de simplu este sa realizezi aceasta minunata coafura, cand ai la indemana ustensilele potrivite.

 

Pasul 1

Aplica putina spuma de par, pe parul umed. Usuca-l, in proportie de 80%, folosind uscatorul Philips ActiveCare. Separa suvitele cu mainile, pe tot parcursul uscarii.

Pasul 2

Continua uscarea, folosind o perie rotunda, de diminesiune medie, pentru a ii da parului tau netezime si volum.

Pasul 3

Prinde-ti parul intr-o coada, la spate, spre ceafa si trage in afara cateva suvite, atat cat sa ii dai coafurii un aspect de bob.

Pasul 4

Roteste coada si prinde-o bine cu agrafe, impingand-o usor spre varful capului, pentru a da putin volum coafurii.

Pasul 5

Foloseste butonul „Cool Shot” al uscatorului Philips ActiveCare, pentru a fixa coafura si pentru a-i da un aspect de nefinisat.