Nu rata COSMETICS BEAUTY HAIR 2011!

Romexpo organizează în perioada 15 – 18 septembrie cea de-a XVII – a editie a Expozitiei Internationale de Produse si Echipamente pentru Cosmetica, Ingrijire Corporala si Coafura, COSMETICS BEAUTY HAIR 2011.

Inca de la prima editie, care a avut loc in anul 1994, expozitia internationala Cosmetics Beauty Hair a inregistrat un grad mare de atractivitate atat pentru publicul larg cat si pentru cel specializat.

Cosmetics Beauty Hair reprezinta o imbinare intre pragmatismul afacerilor, cu care Romexpo si-a obisnuit expozantii, si nota aparte in care frumusetea este situata la loc de cinste.
Punctul forte al expozitiei il reprezinta tematica variata, care acopera fiecare domeniu de activitate al industriei cosmeticelor de pretutindeni. Astfel, Cosmetics Beauty Hair reuneste producatori, importatori si distribuitori de produse, mobilier si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

Pe toata perioada expozitiei vor avea loc manifestari conexe dedicate atât specialistilor in domeniu, cat si publicului larg, precum: tombola pentru vizitatori, seminarul “Masterclass by Alexandru Abagiu”, conferinte organizate de OPIC pe temele: ”Evaluarea  sigurantei produselor cosmetice” si  “Claimul cosmetic” – argumente si obiective, workshop-uri, demonstratii de make-up gratuite sustinute de Diva Hair si  “Gala Estetica Awards”, care va avea loc vineri, 16 septembrie, incepand cu orele 18:30.

Programul de vizitare COSMETICS BEAUTY HAIR :

  • 15 -17.09.2011, intre orele 10:00-18:00.
  • 18.09.2011, intre orele: 10:00-16:00.

Biletul de intrare costa 5 RON.