O colectie dedicata nobletii-Montblanc prezinta o scanteie din stralucirea printesei Grace Kelly

Brandul international de lux Montblanc a lansat o colectie-capodopera, de un deosebit rafinament, in onoarea celei care a fost un icon de frumusete si distinctie inegalabila a secolului XX – Printesa Grace Kelly de Monaco. O frumusete clasica, un stil neimitabil si o eleganta innascuta, care a cucerit inimile tuturor inca dinainte de a intra in clasa regala.

Grace Kelly a fost un model al feminitatii care a depasit bariera timpului, apreciata fiind nu doar pentru imaginea ei, ci si datorita altruismului si talentului in actorie. Pentru Grace, a fi Printesa de Monaco nu a insemnat sa traiasca intr-o colivie aurita, ci sa isi dedice viata binefacerii. In ultimul interviu pe care l-a acordat, printesa a spus ca i-ar placea ca oamenii sa-si aminteasca de ea drept o femeie buna si iubitoare, care a realizat ceva in viata.

Prima colectie completa Montblanc, care include bijuterii fine, ceasuri si instrumente de scris, este un omagiu adus unei femei care intr-un fel sau altul a schimbat lumea, transformand-o intr-un loc mai bun si mai frumos. Elementul cheie al splendidei colectii feminine Grace Kelly este safirul roz in forma de petala de trandafir – floarea preferata a printesei – emblema a feminitatii, romantismului, pasiunii si frumusetii. Colectia include o linie de ceasuri uluitoare, asortata seturilor de Haute Joaillerie lucrate cu deosebita finete si editiei limitate de instrumente de scris din aur masiv, de o inegalabila eleganta. Fiecare piesa este incrustata cu pietre pretioase: topaz, diamante, rubine, sau cu safire roz.