Slimart si-a lansat propriul website cu promotii si reduceri!

SlimArt lanseaza www.promotii.slimart.ro, site dedicat promotiilor si discount-urilor aplicate tratamentelor si procedurilor de infrumusetare si remodelare corporala, realizate exclusiv in cadrul clinicii.

Alegand ofertele disponibile pe site, oricine poate avea acces la tehnologia de ultima generatie si la descoperirile remarcabile din domeniul esteticii pentru mentinerea frumusetii, tratarea problemelor pielii, remodelarea corpului, detoxifierea organismului pentru ca in final, sa isi pastreze stralucirea si starea de sanatate

“Conceptul de website cu promotii si reduceri la tratamentele beauty SlimArt a aparut din dorinta noastra de a oferi clientelor servicii profesionale de infrumusetare la preturi cat mai accesibile. In plus, dorim ca persoanele care achizitioneaza abonamente la serviciile de infrumusetare ale clinicii, sa aiba posibilitatea de a le testa pentru a se convinge de calitatea si eficienta acestora. Desi vom acorda discount-uri de pana la 80%, nu vom face niciun compromis asupra calitatii produselor si serviciilor”, afirma Alina Mihaescu, Managerul SlimArt.

Mai mult decat atat, site-ul vine si in intampinarea unor probleme legate de calitatea indoielnica a unor tratamente beauty oferite pe site-uri de discount. “O fosta clienta (SlimArt) ne-a povestit cum, dupa ce realizase un tratament cu IPL la noi, a achizitionat un voucher, in conditii aparent foarte avantajoase la un alt centru de infrumusetare pentru acelasi tip de tratament, dar pe o alta zona. Din pacate, in urma respectivului tratament, s-a ales cu arsuri de gradul II. A depus plangere penala impotriva salonului si operatorului aparatului IPL. Tot mai multe povesti de genul acesta au ajuns la noi si astfel ne-am gandit sa creem propriul website de reduceri. Slimart este deja un brand in piata de profil, iar clientii nostri beneficiaza constant de serviciile profesionale pe care le oferim” a adaugat Alina Mihaescu.

Reducerile semnificative pentru proceduri precum epilarea definitiva, remodelarea corporala, tratamentele faciale, machiajul semipemanent, nutritia corecta, te vor ajuta sa fii mereu frumoasa si ingrijita si in acelasi timp sa  economisesti pana la cateva sute de euro pe luna.