Styling mineral, mai aproape de natura!

Suntem mereu in cautarea produselor ideale de styling, care sa satisfaca nevoile particulare ale parului nostru, sa ne rasfete simturile si sa ne ajute sa ne reinventam coafura.

Acum Fudge lanseaza noua gama Textures, formata din produse de styling cu ingrediente minerale, inspirate de natura, precum argila verde frantuzeasca care confera parului textura si miscare libera.

Produsele Textures sunt sinonime cu inovatia si experienta desavarsita. Fiecare dintre cele 6 produse ale gamei, sub forma de pudra, ceara, crema, lotiune sau spray are in compozitie argila verde frantuzeasca, extrasa din roci de cariera, ce ofera un rezultat mat natural stylingului.

Argila verde din compozitie se absoarbe mai usor in par, fiind si mai usor de eliminat prin simpla pieptanare, calitati ce o transforma intr-un ingredient superior caolinului.

Raw Vintage Clay este o ceara de par “imbatranita” voit de-a lungul procesului de fabricare, astfel incat continutul sau de apa este foarte scazut, iar cel de argila, foarte crescut. Perfect pentru un styling mat, masculin.

Pret: 111 lei

O noutate absoluta, datorita texturii sale neobisnuite de lapte, French styling milk  este ideal pentru parul lung si mediu. O lotiune laptoasa, ce nu ingreuneaza parul, aceasta este perfecta pentru a da corp parului fin si fara volum.

Pret: 111 lei