Vrei sa participi la CONCURSUL DE SLABIT? Afla tot ce trebuie sa stii!

Vrei sa slabesti si nicio metoda nu da rezultat?  Ai incercat sa te infometezi, sa alergi singur in parc sau sa faci exercitii acasa? Ai nevoie de ambitie si motivare!

Niciodata nu este prea tarziu sa te apuci de fitness. Antrenamentele nu ocupa mult timp si sunt foarte eficiente. Organismul tau va deveni mai viguros si mai rezistent la boli, pentru ca vei da jos kilogramele nedorite, vei scapa de stresul zilnic, vei arata mai bine, te vei simti mai tanar si vei avea mai multa incredere in propriile forte.

Iti doresti toate astea? Solutia cea mai buna ti-o ofera Magnolia Club!

Daca iti doresti o astfel de schimbare in viata ta, poti participa CONCURSUL DE SLABIT care se va desfasura pe o perioada de 12 saptamani ( 1 Octombrie 2013– 20 Decembrie 2013 ) in care toata atentia va fi asupra ta. Acest program va fi unul intens si se va desfasura sub supravegherea antrenorilor clubului.

Saptamanal vor avea loc 3 sedinte de antrenament luni, miercuri si vineri ora 18:00, dintre care una se va putea tine in aer liber (parc, pista de atletism) si 2 in sala de fitness.

Fiecare persoana inscrisa in concurs va fi evaluata si in toata aceasta perioada se vor face masurari in fiecare saptamana, pentru a sti exact care este evolutia si va primi sfaturi legate de nutritie si un stil de viata echilibrat. Monitorizarea se va face cu ajutorul unui aparat special care masoara:

   • Masa musculara

   • Grasimea corporala

   • Grasimea viscerala (cea din cavitatea abdominala)

   • Masa osoasa

   • Raportul intre inaltime si greutate (I.M.C.)

   • Imbunatatirea conditiei fizice

   • Scaderea varstei metabolice

Nivelul de hidratare

Pentru a avea randament maxim, participantii trebuie sa fie prezenti la toate sedintele de antrenament, iar pana la finalul concursului acestia pot pierde intre 5 si 25 kg, in functie de greutatea initiala, implicarea in sustinerea antrenamentelor si nu in ultimul rand respectarea sfaturilor de alimentatie si stil de viata.

Participantii trebuie sa aiba peste 16 ani. In cazul in care un participant lipseste la 5 antrenamente, va fi eliminat din concurs.

Inscrierile se fac pana la 30 Septembrie 2013 la receptia clubului.

Participantul care pierde cel mai mare procent din numarul de kilograme in plus, va castiga!

Premii:
             Locul I: Abonament nelimitat FITNESS/AEROBIC pe 12 luni in valoare de 1200 lei
             Locul II: Abonament nelimitat FITNESS/AEROBIC pe 6 luni in valoare de 670 lei
             Locul III: Abonament nelimitat FITNESS/AEROBIC pe 3 luni in valoare de 380 lei

Conditie de participare:
Pe toata perioada concursului, participantii trebuie sa aiba un abonament valabil de fitness sau aerobic nelimitat in cadrul Magnolia Club.

Premierea va avea loc pe 20 Decembrie 2013.
Succes!