ASEBUSS ofera o bursa partiala Executive MBA de 1500 euro

Institutul de Administrare a Afacerilor ASEBUSS ofera o bursa partiala Executive MBA in valoare de 1500 EURO. Pentru a candida, completeaza formularul de inscriere pe care il gasesti pe site-ul www.asebuss.ro pana la data de 1 iunie. Pentru a fi selectat, trebuie sa te incadrezi in criteriile si standardele procesului de admitere ale programului ASEBUSS Executive MBA 2012. Daca indeplinesti criteriile de eligibilitate, intre 5 si 11 iunie au loc interviurile de admitere si testele GMAT, iar pe data de 12 iunie sunt anuntate rezultatele.

Programul Executive MBA oferit de ASEBUSS in parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta, se adreseaza managerilor aflati in functii de conducere de minim 3 ani, antreprenorilor, specialistilor si consultantilor, indiferent de domeniul de activitate, care au experienta manageriala si obiective de dezvoltare profesionala fie in directia unei pozitii de conducere complexe, in Romania sau in strainatate, fie in dezvoltarea propriei companii.

Managerii cu experienta opteaza pentru ASEBUSS prin prisma criteriilor care ne diferentiaza de restul programelor de Executive MBA:

• ocupa pentru al treilea an la rand primul loc in ceea ce priveste aplicabilitatea in TOP MBA din Romania. Topul a fost realizat de Ziarul Financiar pe baza unui chestionar adresat promotiei de absolventi a fiecarei scoli care organizeaza programe MBA sau EMBA.

• este aliniat la standardele internationale, oferind o diploma recunoscuta atat in tara, cat si peste hotare.

• include o componenta internationala unica in Romania, oferindu-le cursantilor romani si americani experienta lucrului in echipe mixte, pe proiecte practice, atat in cadrul saptamanilor rezidentiale din Romania si Atlanta, cat si virtual.

Daca iti doresti sa urci inca o treapta in cadrul companiei in care activezi sau sa iti pornesti propria afacere, programul Executive MBA oferit de ASEBUSS te va ajuta sa-ti imbunatatesti atat abilitatile de management, cat si calitatile personale, pregatindu-te pentru o cariera fulminanta.