“Business la feminin” – O perspectiva feminina asupra mediului de afaceri romanesc

Echipa BizMasters a Facultatii de Management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative va organiza in data de 24 mai conferinta “Business la feminin”. Evenimentul va avea loc la sediul S.N.S.P.A. (strada Povernei, numarul 6, sector 1,  Bucuresti), incepand cu ora 17:00.

Femei de afaceri de succes vin sa impartaseasca studentilor informatii utile si sfaturi practice despre antreprenoriat si dezvoltare profesionala. Dr. Miruna Lovinescu, specialist in industria Pharma, cu peste 10 ani de experiența in consultanța de management și vanzari, Camelia Savoiu – Director Comunicare & Relatii Institutionale Lafarge Romania, Catalina Andreescu – Area Sales Developer la Avon Cosmetics Romania, Iulia Bilea – PR Manager la Ivatherm, Monica Jitariuc – Online PR Director la The Practice si Claudia Suhov – Founder & Creative Director la Boko se nu mara printre invitatele acestui eveniment.

“Cat este de dificil pentru o femeie sa porneasca propria afacere?”, “Prin ce se diferentiaza femeile manager?” si “Care sunt calitatile pe care o femeie ar trebui sa le aiba pentru a reusi in mediul de afaceri?” sunt doar cateva dintre intrebarile la care acestea vor raspunde.

Proiectul BizMasters este derulat de o echipa de studenti din cadrul Facultatii de Management, cea mai tanara structura din SNSPA, ce isi asuma rolul de a pregati corespunzator tinerii ce isi doresc o cariera in structurile de conducere ale organizatiilor. Acesta se adreseaza studentilor actuali, celor potentiali si persoanelor interesate de sfera managementului, promovand o continua legatura intre mediul academic romanesc si cel de afaceri, in sprijinul formarii tinerilor specialisti.

In cadrul BizMasters a avut loc, in 2011, prima editie din seria conferintelor de business, cu tema: “Dupa criza: Antreprenoriat made in Romania”. In acest an, echipa a organizat workshopurile “Public Speaking” si “Influencing Skills”, dar si conferinta cu tema “Primii pasi in managementul unei cariere de succes. Principii si strategii de impact”.