Branduri de lux cu reduceri de pana la 40% pe The Catwalk

The Catwalk este magazinul online care aduce în România cele mai noi colecții ale unor designeri celebri, precum: Dolce & Gabbana, Dsquared, Elisabetta Franchi, Gucci, Stella McCartney, Valentino, Jimmy Choo, Michael Kors, Hogan și mulți alții. Colecțiile toamnă-iarnă 2014 sunt acum disponibile pe The Catwalk cu reduceri de pana la 40%.

The Catwalk își dorește să le ofere consumatorilor acces rapid la cele mai recente tendințe din fashion și totodată la standarde inalte de calitate. În această perioadă, The Catwalk își surprinde clienții cu discount-uri substanțiale la articolele din ultimele colecții prezentate pe podiumurile celebre ale lumii.

Doamnele se pot bucura de colecțiile toamnă-iarnă ale brandurilor Elisabetta Franchi si Betty Blue care beneficiază pe The Catwalk de 40% reducere atât la haine, cât și la articolele de încălțăminte din colecție. Gecile din piele Giocasta au un discount de 35%, în timp ce produsele brandului Dsquared sunt cu 30% mai ieftine. O pereche de cizme Michael Kors poate fi cumparată de pe The Catwalk cu 25% reducere.

Gențile semnate de designeri celebri pot fi achiziționate acum la prețuri promoționale. Gențile Elisabetta Franchi beneficiază de 40% reducere, iar cele Dolce & Gabbana, Valentino sau Stella McCartney au un discount de 20%.

În plus, The Catwalk oferă și bărbaților articole semnate de designeri celebri, la prețuri cu reduceri cuprinse între 15 și 35%.

Totodată, articolele din colecțiile primăvară – vară 2014 pot fi găsite acum pe The Catwalk la prețuri excepționale, cu reduceri de până la 70%.

Oferta completă este disponibilă pe www.thecatwalkshop.ro.