Ce tinute au purtat vedetele la Met Gala?

The Costume Institute Gala este balul anual ce marcheaza deschiderea expozitiei de moda la The Metropolitan Museum in New York. Organizat de revista Vogue, este considerat a fi cel mai important eveniment din lumea modei,  supranumit de cunoscatori “Oscarul Modei”. O seara extravaganta, plina de stralucire in care vedetele si starurile de cinema se intalnesc pe covorul rosu cu oamenii cei mai importanti din lumea modei. Anul acesta a marcat deschiderea expozitiei “Conversatii imposibile: Miuccia Prada si Elsa Schiparelli”, doi designeri ce au revolutionat si schimbat industria.

In galerie puteti vedea cum s-au imbracat vedetele cu aceasta ocazie.

Kate Bosworth a purtat o rochie Prada stil anii ’20 din pene negre de inspiratie Charleston si bijuterii art deco din diamante semnate Fred Leighton . Parul prins intr-un coc si machiajul au completat look-ul.

Florence Welch, desi cunoscuta pentru tinutele romantice si boeme, de aceasta data a optat pentru o rochie indrazneata imaginate de Sarah Burton pentru Alexander McQueen din colectia  toamna iarna 2012-2013.

 

Gwyneth Paltrow intr-o rochie Prada

 

Rooney Mara in Givenchy

 

Beyonce intr-o rochie Givenchy Couture

 

Rihanna in Tom Ford

photo credit