Colectiile Galei AVANPREMIERE 13, cel mai mare eveniment de moda din Romania

 

Cea de-a treisprezecea editie a Galei AVANPREMIERE a avut loc pe data de 19 noiembrie, intr-un setting inedit – ONE Club.

In cadrul acestei editii a Galei si-au prezentat colectiile de primavara-vara 2014 si preview 2015 o selectie de 9 designeri, atat nume cunoscute, cat si tinere talente.

 

AVANPREMIERE reprezinta cel mai cunoscut si important eveniment multi-brand al modei autohtone. Gala este o dovada ca tara noastra lanseaza designeri de valoare, originali si cu un potential autentic, ce devin verigi certe ale sistemului modei romanesti, in continua dezvoltare. In plus, sincretismul dintre elementele multi-art ale unui astfel de eveniment si life-style-ul secolului XXI integreaza creatia vestimentara in contextul lumii artistice nationale si implicit, prin componenta lui de live streaming, europene.

 

„Am ajuns la editia cu numarul 13 si sunt sigur ca ne va purta noroc. Avem in acest sezon nume importante pe podiumul AVANPREMIERE alaturi de unele dintre cele mai bune tinere talente din ultimii ani din designul romanesc. In plus, am ales o locatie inedita, noul si spectaculosul ONE Club, pentru ca AVANPREMIERE a avut intotdeauna ca tinta studierea dezvoltarii artei spectacolului de moda. Sunt sigur ca vom avea un show extraordinar si de aceasta data si vom reconfirma valoarea designului autentic romanesc”, spune Alin Galatescu, directorul AVANPREMIERE.

Editia a 13-a incearca chiar extinderea perceptiei unui eveniment de moda in 5D. Creatiile vor putea fi vizionate intr-un open-backstage deschis atingerii produselor si analizarii acestora, inainte de inceperea evenimentului – strict de catre cei implicati direct in sistemul modei – presa, buyeri, bloggeri, fotografi, etc. Tot ca explorare 5D, evenimentul are si o componenta inedita de natura olfactiva. A fost aleasa aroma oficiala a editiei cu nr. 13 sub indicativul:”Paris chic”- de la Lamp Berger. Fiecare editie vizeaza sa aleaga o alta aroma caracteristica functie de parametrii creativi si de explorare ai fiecarui sezon.

Totodata, aceasta editie aduce un premiu special care va ajuta la consolidarea prezentei in zona de retail de fashion a unuia dintre designerii prezenti la Gala. Astfel, aplicatia mobila de retail Bucharest Shopping va oferi unuia dintre designeri posibilitatea de a fi listat gratuity in directorul aplicatiei timp de un an. Acest lucru inseamna includerea printre cele mai importante branduri de fashion din Romania si deschiderea catre un public extrem de larg, pasionat de moda de calitate.

In cadrul Galei Avanpremiere cu numarul 13 si-au prezentat colectiile urmatorii designeri: Ioana Ciolacu, Natalia Vasiliev, Cristian Samfira, Carmen Secareanu, Florina Ivascu,Cristina Bazu, Alina Morar si Traskin – trio format din Alina Dragomir, Ana Spiridon si Cristina Petrescu.

 

jpeeg

Alina Morar, Carmen Secareanu, TRASKIN