Glamour si rafinament in cea mai noua colectie “NEW YEAR’S EVE COLLECTION” semnata de Maria Marinescu

Vedetele si-au dat intalnire in The Place Concept Store pentru o seara chic si plina de stralucire, unde designerul Maria Marinescu si-a lansat colectia de sarbatori, in cadrul unui eveniment exclusivist la care au participat vedete din lumea mondena autohtona.

Invitatii au putut admira 10 rochii de seara, create din materiale pretioase si texturi feminine precum catifeaua, matasea si voalul, piese lucrate cu minutiozitate si bun gust. Colectia imbina rafinamentul si glamour-ul, iar fiecare tinuta este creata intr-un stil diferit, fiind accesibila oricarui tip de femeie.

“Stiu cat de important si dificil este in acelasi timp sa iti gasesti tinuta ideala de sarbatori. De aceea am creat 10 rochii care sa se potriveasca oricarui stil si ale caror materiale urmaresc perfect linia corpului. Sper ca cele care le vor purta sa se simta speciale, macar pret de o seara si sa fure privirile tuturor”, povesteste Maria Marinescu.

Printre invitatii care au luat parte la eveniment s-au numarat Andreea Esca si Alexandre Eram, Amalia Nastase, Veronica Pascu si Adrian Dura, Emma Zeicescu, Ovidiu Buta, Oana Roman, Nicolai Tand si Monica Balaj, Andreea Mihai (Carrefour), Mirela Bucovicean (Molecule – F), Cristina Stanciulescu, Ana Maria Zegheru si multi altii.

Invitatii s-au putut delecta cu delicioase cocktailuri “Chambord”, unul dintre partenerii evenimentului si de partenerul media, “The One”.

Creatiile pot fi gasite la The Place Concept Store incepand de astazi.

Andreea-Mihai-Carrefour-Maria-Marinescu-si-Andreea-Esca Oana-RomanAlexandre-Eram-si-Andreea-Esca