La Brocante continua in Vintage Pub cu Havana Style!

La mijlocul lunii lui Cuptor, in zilele de 14 si 15 iulie targul La Brocante continua in Centrul Vechi cu noi reprize de shopping, accesorii vintage si handmade, toate pregatite pentru garderoba ta din aceasta vara! Locul surprizelor pregatite de designeri va fi tot Vintage Pub, pe Str. Smardan nr 43. Targul va fi deschis vizitatorilor in acest weekend, intre orele 12:00 si 20:00.

 

Amosfera in care vizitatoarele targului vor fi primite de catre expozanti va fi una exotica, speciala, tema aleasa fiind Havana Style! Veti regasi astfel parfumul, muzica si starea acestui loc special, in centrul Bucurestiului, la cumparaturi.

 

Nu uitati, La Brocante este locul unde hainele vorbesc vintage!

 

Pentru mai multe detalii accesati pagina de Facebook / brocante50 sau pe www.vintagepub.ro

 

Intrarea este libera.

 

The Vintage Pub, cel mai apreciat pub din Centrul Vechi,  poate fi locul unde puteti sarbatori, petreceti, sau doar sa iesiti cu prietenii la terasa. Situat exact la intrare in Centru Vechi, cu o capacitate de peste 200 de persoane, este locatia pe care o alegi atat pentru distractia din fiecare week-end cat si pentru organizarea celor mai reusite petreceri: zile de nastere, anivesari, onomastici, pentru organizarea tuturor evenimentelor corporate (workshopuri, conferinte, seminarii, lansari de produs). Str. Smardan, Nr. 43