Lansam Amelie Vintage Boutique!

Dragele noastre,

Dupa o lunga perioada in care am rascolit si am selectat (cu multa atentie) cele mai frumoase piese vintage, ne bucuram sa va anuntam ca oficial lansam Amelie Vintage Boutique.

Ce este Amelie Vintage Boutique?

Amelie Vintage Boutique este locul unde cititoarele noastre se pot bucura de un shopping  incomparabil  – conceptul nostru este sa porti ceva unic, care te va face cu siguranta  sa iesi in evidenta si sa fii admirata!

Amelie Vintage Boutique se adreseaza femeii moderne, pasionata de moda si de trecutul ei, care vrea  sa se afirme prin stilul sau unic. Curentul vintage este o forma de a pastra si admira istoria, cultura si cel mai important moda, iar la noi poti sa iti satisfaci obsesia pentru hainele vintage la un pret accesibil!

Amelie Vintage Boutique ofera o colectie eclectica de haine vintage autentice pentru femei, cu o varietate de piese: rochii, fuste scurte sau lungi, pantaloni, jachete, etc. Daca esti interesata de acest curent, aici vei gasi piese unicat, atent alese de echipa Amelie Vintage Boutique.  Zilnic iti propunem cate un produs, selectat cu multa grija si pasiune. Pe langa o descriere detaliata (marime, stare), vei afla si cate ceva despre  istoria sa, dar vei primi si sugestii despre cum il poti purta, pentru a fi in tendite.

Eco friendly!

Fii verde – alege Amelie Vintage Boutique! Hainele vintage nu reprezinta doar o forma unica de a-ti exprima stilul, ci si o maniera responsabila de a cumpara. Intr-o societate in care totul se consuma  si apoi se arunca, trebuie sa fim constienti de mediul care ne inconjoara. De aceea, noi iti oferim haine 100% eco-friendly si iti dam oportunitatea sa protejezi mediul inconjurator fara a-ti sacrifica stilul. De fiecare data cand achizitionezi un produs vintage, reduci impactul negativ pe care oamenii il au asupra planetei.

Unde ne gasesti?

In curand ne vei putea gasi zilnic pe site-ul amelie.ro, si la targul din aproprierea ta. Iar pentru a fi la curent cu noutatile Amelie Vintage Boutique aboneaza-te la newsletter-ul amelie.ro si da-ne un  like pe pagina de facebook/amelie.

Duminica aceasta ne gasesti la Casa Universitarilor la Boutique Cliche! Te asteptam!!

In concluzie stai cu ochii pe amelie.ro pentru ca ti-am pregatit multe surprize!

Fii unica, fii stylish. Alege Amelie Vintage Boutique!